Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bulvár #5


ikona
imf
bulvár
 

Jaro už mlátí i se slavnými osobnostmi a v porodnicích je natřískáno jako nikdy předtím, takže jsme u toho přirozeně nemohli chybět. Vítejte u dalšího vydání rubriky, které není nic svaté... ani Šifra mistra Leonarda.

Její autor, Dan Brown, sice nedávno vyhrál kauzu týkající se případného plagiátorství, ale ani on, ani společnost Sony, která se chystá expedovat do kin filmovou adaptaci s Tomem Hanksem v hlavní roli, si ještě nebudou moci oddechnout. Těsně poté co si nad dílem zchladil žáhu Vatikán, se ozvalo převorství Opus Dei a vyžaduje po Brownovi a autorech filmu nějakou předmluvu ve smyslu toho, že se od všeho distancují. Tato bible vybuchne za pět vteřin, Jime. A jako by to nestačilo, objevil se svérázný ruský spisovatel Mikhail Anikin a žádá po Brownovi polovinu veškerých jeho zisků a to pokud možno do měsíce. Jinak... jinak ho zažaluje. Jak originální, vyhrůžky klikou pomazanou od zubní pasty už asi vyšly z módy.

Potíže se nevyhýbají ani dalším "božanovi", Mel Gibson v Mexiku čelí velkým potížím, poté co mu místní bouře rozehnaly půlku štábu a kulis. Studio bylo nuceno odložit premiéru o čtyři měsíce a bůh se na Mela asi zlobí, že mu dal košem a utekl ke konkurenci.

Největší událostí týdne je ale samozřejmě narození nového scientologa, resp. scientoložky. Katie Holmes porodila holčičku jménem Suri a všichni jsou z toho úplně paf. Média teď budou dobré dva týdny spekulovat nad okolnostmi porodu, protože jak jistě víte, Katie musela mít podle scientologických pravidel tzv. "tichý porod". Dokonce se proslýchá, že Tom jí koupil speciální roubík, asi aby neřvala pánu bohu do oken (přitom se ve filmech vždycky používá polštář, ten Tom musí mít vždycky něco extra) a John Travolta prý asistoval (asi držel Kate ruce, aby se neškubala). Muselo to být hodně veselé.

Angelina Jolie teprve rodit hodlá, ale už má jasno v tom, kde by to mělo být. Spolu s Bradem Pittem jsou totiž zažraní do Namibie takovým způsobem, že tu chtějí zplodit potomka a pokud možno ho i pojmenovat podle místního kalendáře. Vsadím se, že u porodu bude asistovat ministr zahraničí.

Co se ještě týče Toma a Katie - Suri je docela fajn jméno (v překladu znamená Princezna), Gwyneth Paltrow a zpěvák Chris Martin vybírají jméno podstatně suverénněji a proto jim k holčičce jménem Apple (uff) přibyl nedávno chlapeček jménem Moses. Ve světle těchto okolností mohou být na svéprávnost svých majitelů pyšní i Sultán a Tyrl.

A co víc... Ewan McGregor adoptoval mongolského kojence. Taky vás teď mrzí, že jste se narodili v Česku?

Všichni víme, že reality show jsou o všem možném, jenom ne o realitě, někteří producenti to ale berou trochu moc doslova a tak mě opravdu pobavilo, že Paris Hilton a Nicole Richie, dvě kdysi nerozlučné kamarádky a dnes soupeřky na život a na smrt, budou točit už čtvrtou sezónu svojí reality show Simple Life (naštěstí jsem ji nikdy neviděl), která je jednoduše o tom, jak pořád paří, nakupují a oblézají nejrůznější týpky. Zřejmě zábava. Čtvrtá sezóna má podtitulek "Dokud nás smrt nerozdělí", což je obrovská ironie, protože obě aktérky se nenávidějí natolik, že spolu odmítly natočit jakoukoliv scénu. Jejich segmenty tak budou oddělené a pokud nepřijde na řadu ILM, ty dvě se před kamerou v celé sezóně ani jednou nesejdou. Ale co byste chtěli od světa, ve kterém se celovečerní Dallas točí na Floridě jen proto, že místní oficiálové nabízejí daňové úlevy. Kovbojům v Texasu z toho samým vztekem kape ropa od huby.

A nakonec bychom mohli zakotvit u nás. I v českém rybníčku je totiž občas parádní zábava. Stačí si přečíst reportáž o výletu našeho ministra kultury. Vskutku zábava, skoro taková jako zasněné řeči Zdeňka Trošky o jeho připravovaných pohádkách a znovuobnovení spolupráce Barrandov-Moskva. Tenhle strejda nikdy nenudí a navíc se mu na jednu z princezničkových rolí cpe Kačenka z prvních Vyvolených. Z toho už jde hlava kolem i mě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace