Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile ještě třikrát


ikona
Mr. Hlad
vin diesel
Vin Diesel potvrdil, že Rychle a zběsile z kin jen tak nezmizí. Ale má trable s režiséry.  

Sedmý díl Rychle a zběsile urval celosvětově víc než jednu a půl miliardy dolarů, takže je jasné, že další díly vzniknou, i kdyby se všichni ostatní herci rozhodli odjet na několikaletou dovolenou do Jeseníků. Momentálně se počítá s tím, že osmička dorazí do kin v polovině dubna 2017, ale zatím není jisté, kdo ji bude režírovat. Mluvilo se o návratu Jamese Wana a ve hře byl i Justin Lin, který dělal trojku až šestku, ale vypadá to, že ani jednoho se nedočkáme. Neoficiálně nemají zájem, ale možná že jim jednoduše režie ještě nebyla nabídnuta. Vin Diesel totiž tvrdí, že studio zatím neoslovilo vůbec nikoho. A tvrdí i další věci.

 

Krom toho, že děkuje fanouškům za inspiraci, studiu za důvěru a tak, potvrdil, že se dočkáme ještě jedné trilogie, Rychle a zběsile by to tedy mohlo zabalit s desátým filmem! O tom se mluvilo už před dvěma lety, ale až teď je to sichr. O čem to celé bude, zatím nikdo pochopitelně neprozradil, víc prostoru by ale mohl dostat Lucas Black z trojky, který se mihnul i v sedmičce. Údajně totiž před sedmým filmem podepsal smlouvu na další dva a teď je navíc potřeba sehnat někoho místo Paula Walkera. Ale to jsou dohady. Stejně jako to, že by místo Paula mohl zaskočit jeho brácha Cody (pomáhal už u sedmičky) a střihnout si roli mladšího bratra Briana O'Connera Jacka.

--- 

Vytáhni v hospodě: Než roli Briana dostal Paul Walker, byli u jedničky ve hře Christian Bale, Mark Wahlberg nebo Eminem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace