Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zabiják s Oscarem jde do akce


ikona
Mr. Hlad
adrien brody
Oscarový Adrien Brody natáčí akční thriller ve stylu kultovního Mementa 

Adrien Brody vždycky rád střídal žánry a velké i malé filmy, ale na rozdíl třeba od George Clooneyho mu to tak moc nešlo. Jasně, Pianista mu vynesl Oscara, King Kong je film, který člověku taky z hlavy jen tak nezmizí, a na Predátorech rozhodně nebyl jeho hrdina tím nejhorším, ale celkově to prostě nešlape. Brody umí zahrát cokoliv, ale nemá čuch na dobré role. Každopádně teď to zase hodlá vyzkoušet s trochou akce v thrilleru Expiration.

 

V něm si zahraje bývalého agenta CIA, který se živí jako zabiják. Jeho poslední kšeft ho měl zabezpečit až do důchodu, ale nevyšlo to a on se probudil v nemocnici, kde zjistil, že ho někdo otrávil a za 24 den bude po něm. A bohužel si vůbec nepamatuje, co se stalo v minulých hodinách. Rozhodne se tedy zdrhnout a pokusit se dát dohromady to, co jeho mozek vytěsnil a co vedlo k jeho velkému průšvihu. Zní to jako kombinace béčka 3 dny na zabití a Mementa, což by nemuselo být špatné. Brody ale není zárukou kvality, takže je otázka, jestli nás čeká svižný akčňák, nebo jen další druhořadé béčko, na které se hned zapomene. Snad se dozvíme brzy jméno režiséra a to nám napoví víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace