Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tomb Raider shání režisérku


ikona
Mr. Hlad
lara crofttomb raider
Nový herní Tomb Raider se blíží a u Warnerů hledají někoho, kdo by Laru Croft vrátil i do kina 

Hráči se už můžou pomalu začít těšit na listopad, kdy se objeví Rise of the Tomb Raider, v němž se Lara Croft vydá na Sibiř pátrat po tajemném městě, které by mělo údajně ukrývat tajemství nesmrtelnosti. Minulá hra se zatraceně povedla a dá se očekávat, že podobné to bude i tentokrát. Značka Tomb Raider je navíc natolik známá, že je logické, že kolem ní krouží filmaři a s každým novým herním dílem to vypadá, že se Lara Croft opět podívá i do Hollywoodu. Třeba to tentokrát vyjde. Warneři mají už nějakou dobu hotový scénář, který napsal Evan Daugherty, a teď shání někoho za kameru. A chtějí ženskou.

 

Nic proti tomu, Hollywood ženám za kamerou moc šancí nedává, což není úplně dobře, na druhou stranu osobně bych byl na akčně-dobrodružnou podívanou od režisérky zvědavý jen v případě, že by ji točila Kathryn Bigelow. A ta dnes řekla, že rozhodně zájem nemá. Ve hře tedy zůstávají Catherine Hardwicke a Mimi Leder. A upřímně, kdyby se k nim přidala Marie Poledňáková, vůbec by mě to nepřekvapilo. Hardwicke sice natočila solidně našlapané Legendy z Dogtownu, ale hlavně je podepsaná pod Stmíváním, a Mimi Leder vysírala už v půlce devadesátých let a žádný z jejích filmů (Peacemaker, Pošli to dál, Drtivý dopad) není zrovna moc dobrý. Těžko říct, jak moc studio bude trvat na tom, aby za kamerou stála dáma, ale já osobně, a předpokládám, že i ostatní filmoví fandové, bychom byli raději, kdyby se režie ujal někdo, kdo akční žánr trochu ovládá, i když má tu smůlu, že to je chlap.

--- 

Vytáhni v hospodě: Takhle nějak bude vypadat nový herní Tomb Raider.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace