Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to bude s Transformery?


ikona
Mr. Hlad
michael baytransformers
Kdy dorazí další Transformeři? Bude u toho Michael Bay? A co dalšího má studio s roboty v plánu?  

Ačkoliv téhle robotí sérii co se kvality týče pomalu dochází dech, pořád se na ni stojí fronty a tvůrci by byli idioti, kdyby to chtěli zabalit. Pátý díl Transformers je tak jen otázkou času. Momentálně je situace následující – Akiva Goldsman šéfuje partě scenáristů, kteří mají za úkol z téhle značky vyždímat maximum a připravit materiály pro budoucí filmy. A neflákali se, protože teď bylo potvrzeno, že pětka by se měla začít točit v létě, vrátí se Mark Wahlberg a počítá se s premiérou o rok později. A chvilku to vypadalo, že dorazí i Michael Bay, ten ovšem na svém twitteru prohlásil, že o režii se Stevenem Spielbergem zatím jen jednal a smlouva podepsaná ještě není. Děj samozřejmě tvůrci tají, ale před nedávnem se objevily drby, podle nichž by měl Optimus vyrazit do vesmíru hledat tvůrce Autobotů a narazil by tu i na transformeřího megapadoucha jménem Unicorn.

 

Uvidíme, jestli se tímhle směrem tvůrci vydají, každopádně toho z nich vypadlo víc. Údajně prezentovali pět nápadů, s nimiž by se dalo pracovat a z nichž by se daly vymáčknout filmy. Jestli je mezi nimi i spin-off s Bumblebeem, to netušíme, ale určitě dojde na animovaný prequel. Ten napsali Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří pracovali na Ant-Manovi, a měl by se odehrávat na planetě Cybertron. Režiséra ani detaily ale Paramount zatím neprozradil. Každopádně je toho celkem dost a vypadá to, že v budoucnu toho bude ještě mnohem víc. Transformerů se nezbavíme. Otázka je, jestli je to dobře.

--- 

Vytáhni v hospodě: Parta scenáristů v čele s Goldsmanem si údajně rozdělili asi 12 milionů dolarů. Paramount nešetří.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace