Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Charlieho andílci?


ikona
Mr. Hlad
charlies angels
Pěkné holky, velké zbraně, spousta akce a za kamerou hodně zajímavá režisérka. Dali byste si říct?  

Elizabeth Banks je fajn herečka a jak to tak vypadá, mohlo by se jí dařit i na druhé straně kamery. Jako producentka se podepsala pod Ladíme! a nakonec z toho vylezl překvapivý hit, letošní pokračování, které urvalo v kinech skoro 300 mega, už dokonce režírovala. A projevila zájem usídlit se za kamerou na delší dobu. Teď to vypadá, že jí spadl do klína další zajímavý projekt. Elizabeth Banks totiž jedná o tom, že by produkovala a režírovala novou verzi Charlieho Andílků. S příběhy trojice sexy hrdinek vyrůstalo hned několik generací diváků. Seriál ze sedmdesátých let u nás moc lidí nezná, ale dva filmy, v nichž se sešly Cameron Diaz, Drew Barrymore nebo Lucy Liu, se v bedně objevují dodnes.

 

Pokud o seriálový restart v roce 2011 ošklivě nevyšel a po pár epizodách byl konec, bylo by však naivní myslet si, že příběhy o málo oblečených holkách, které mlátí lidí a ohání se velkými zbraněmi, nemají v kinech potenciál. Elizabeth Banks by navíc mohla být celkem ideální režisérkou. V Ladíme, ale třeba i ve Smithově Zack a Miri točí porno, ukázala, že má smysl pro humor a že se nebojí být trošku drsnější a cyničtější, než je v Hollywoodu zvykem. Takže její verze Charlieho andílků by mohla mít mnohem blíž k filmové sérii Jump Street než k původnímu seriálu nebo k tomu, co vypustil do kin McG. Každopádně tenhle restart s touhle možná ne úplně zkušenou, ale rozhodně zajímavou režisérkou bychom si nechali líbit. Jen neodfláknout casting.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ve dvojce McGho Andílků se nevrátil Bill Murray, protože si při jedničce nesedl s Lucy Liu, ale především se samotným režisérem. Nahradil ho Bernie Mac.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace