Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terry Gilliam dnes neumřel


ikona
KarelR
terry gilliam
I když se to pokouší tvrdit... 

Napsat si dopředu něčí nekrolog, aby se okamžitě po jeho smrti mohly nahánět kliky, je docela podivná praktika. Ještě podivnější ale je, když někdo takový nekrolog omylem vydá, což je přesně to, co se dnes stalo Variety.

 

Americký filmový magazín totiž "zabil" Terryho Gilliama. A i když ho za 10 minut zase oživil, samozřejmě už bylo pozdě. Jeho chvilkového skonu si všiml nejen celý internet, ale hlavně sám Gilliam, který okamžitě zareagoval vpravdě geniální fotkou a popiskem:

 

OMLOUVÁM SE ZA TO, ŽE JSEM MRTVÝ. Nejvíc je mi líto těch, kteří si koupili lístky na moje nadcházející přednášky, ale Variety bohužel oznámilo můj skon. Nevěřte stažení článku ani omluvám!

Gilliamovi tak Variety ve finále prokázalo službu. Skrz kupu článků totiž může propagovat svůj nový memoár Gilliamesque, přípravy Dona Quijota u Amazonu a speciální Blu-ray edici komedie Monty Python a Svatý Grál. Zvířecí katapult do každé domácnosti!

---

Vytáhni v hospodě: Promo Svátého grálu má i verzi čistě s Michaelem Palinem. Proč krucinál nehraje ve víc filmech?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace