Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři chtějí víc Batmana


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/supermandc
Affleckovské PRko jede na maximum. 

Tohle už začíná být absurdní, ale jako člověk, co se z Muže z oceli na zadek neposadil, bych se tomu nedivil. Internetem putují další zvěsti o Batman vs. Superman a tentokrát se řeší rozdávání prostoru v nadcházejícím filmu. Superman ho dostal víc, protože už má za sebou sólovku, a druhé housle měl hrát debutující Batman s tváří Bena Afflecka. Warneři teď ale otočili a chtějí víc netopýra. Protože prý zadupává dušínovského geroje do země.

Ano, Affleck je podle "zlých jazyků" tak dobrý Batman, že ho studioví hlavouni chtějí v postprodukci natlačit do popředí. Proti Cavillovi navíc hraje i fakt, že propadlo jeho retro Krycí jméno U.N.C.L.E., a kdekdo si začíná všímat toho, že vlastně bez pláštěnky moc lidí nezajímá. Všechno to samozřejmě zní jako mlácení podivné PRkové slámy a Snyder teď těžko bude film zásadně překopávat. I kdyby ale šlo o výmysl, čím dál tím častější palce nahoru pro Afflecka a "hm" pro Cavilla skoro nelze ignorovat.

 

Warneři tedy Batmana zřejmě trefili (viz zvěsti o třech netopýřích sólovkách), anebo se nás o tom alespoň vehementně snaží přesvědčit. Pravda každopádně vyjde najevo v březnu 2016, tak doufejme, že Affleck opravdu zaválí. Kdyby totiž byla situace opačná, stejně nám ho v nadcházející dekádě nikdo neodpáře.

---

Vytáhni v hospodě: Už jste viděli panel Batman vs. Superman z Comic-Conu? Energií to na něm zrovna nehýřilo...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace