Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Danny Boyle chce další Trainspotting


ikona
Mr. Hlad
danny boyletrainspotting
Danny Boyle touží oživit nejslavnější feťáckou partu devadesátých let.  

Pokud bychom z fleku měli vyjmenovat filmy z devadesátých let, které se mohou chlubit přívlastkem „kultovní“, Trainspotting by zazněl mezi prvními. Feťácká odysea, která nastartovala kariéry Ewana McGregora a Dannyho Boylea, je neskutečná a skvěle natočená i napsaná jízda a na její pokračování se čeká už pěkně dlouho. Z Boylea se mezi tím stal oscarový filmař a autor Milionáře z chatrče a letos má ambice podívat se na Oscary znovu. Jeho Steve Jobs s Michaelem Fassbenderem a Kate Winslet by mu k tomu mohl pomoci. Teď ale Boyle oznámil, že pokud půjde všechno tak, jak by mělo, začne příští rok točit dvojku Trainspottingu.

 

Snadné to ale nebude, musí totiž sehnat herce a sladit jejich diáře. Všichni by do toho prý sice šli rádi a Ewan McGregor a Ewen Bremner by snad i čas měli, ale Jonny Lee Miller hraje v seriálové detektivce Jak prosté a Robert Carlyle se objevuje ve fantasy Once Upon a Time. A televize jim zabírá hodně času. Každopádně zájem vrátit se ke slavným rolím potvrdili všichni. Trainspotting 2 by měl vycházet z Porna, knihy, kterou také napsal Irvine Welsh a o jejímž zfilmování se mluví už pěkných pár let. Parta bývalých fetek se rozhodne natočit ve skotsku film pro dospělé a na místě zjišťují, že to nebude žádná sranda. Herečka je velmi krásná, ale i velmi ambiciózní, natvrdlý feťák Spud zase způsobí hromadu problémů a navíc se z kriminálu vrací agresivní psychopat Begbie a chce se pomstít. Už před třemi lety Boyle tvrdil, že chce Trainspotting 2 vypustit do světa v roce 2016, takže je fajn, že ho tahle myšlenka pořád ještě neopustila.

--- 

Vytáhni v hospodě: Při natáčení si prý Ewan McGregor chtěl vpálit do žíly skutečný heroin, aby lépe pochopil, co se Rentonovi děje v hlavě. Nakonec z toho vycouval.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace