Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První záběry z Kapitána Ameriky 3


ikona
KarelR
captain america: civil warmarvel
Občanská válka začíná... v gifech! 

Před dvěma týdny proběhla disneyovská výstava D23, na které se promítal trailer třetího Kapitána Ameriky. Na internet samozřejmě nedorazil, jako obvykle jsme ale dostali pár převyprávění. Asi ta nejdetailnější nabídly Empire a IGN, takže si ho tam případně skočte přečíst. Neangličtinářům pak stačí vědět jen to, že se v něm Cap, Black Widow a Falcon rvou s Crossbonesem, jen aby vzápětí došlo na očekávanou "Občanskou válku".

To znamená, že Tony začne rýt do Stevea ("Někdy bych tě do těch perfektních zubů praštil."), Avengers se rozetnout vedví a ve finále dorazí i nadšený Ant-Man, který Kapovi div neohmatá svaly. Reakce? Spokojené. A to i díky Black Pantherovi, který se poprvé ukázal v kostýmu, voice-overu Williama Hurta (ano, vrací se generál Ross z Neuvěřitelného Hulka) a prvním záběrům na Martina Freemana, který hraje zatím nespecifikovaného vyjednavače.

Proč tohle všechno čtete o dva týdny později? No protože Marvel upoutávku tak úplně neuhlídal. A ačkoliv na video stále čekáme, internet zaplavily screeny a hlavně gify, na které si můžete prohlédnout hned několik hojně diskutovaných momentů. Tak směle do toho!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Furt jsme kámoši, ne?" "Záleží, jak silně mě budeš mlátit."

Captain America: Občanská válka dorazí do českých kin 5. května 2016. V galerii kdyžtak najdete pár oficiálních promo fotek.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (25)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace