Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doctor Strange proti Hannibalovi


ikona
Mr. Hlad
doctor strangemads mikkelsenmarvel
Doctor Strange by mohl změřit síly s jedním z nejcharismatičtějších herců současnosti 

Marvel už jednoho Hannibala má. Anthony Hopkins šéfuje Asgardu v Thorovi, ale vypadá to, že by se brzy mohl do comicsového megasvěta podívat další představitel nejslavnějšího kanibala všech dob. Marvel totiž láká Madse Mikkelsena. Jeho seriálový (a povedený!) Hannibal to po třech sezónách zabalil, a i když si hledal domov na jiné stanici než na NBC, nedopadlo to. Mikkelsen má tedy volno. Uvidíme ho příští rok v Rogue One: Star Wars Story (ne jako padoucha!) a teď to vypadá, že si to rozdá i s marvelovským kouzelníkem.

 

Benedict Cumberbatch se sice jako Doctor Strange utká nejspíš s Chiwetelem Ejioforem, který dostal roli jeho rivala Barona Morda, ale na dalšího záporáka nějaké místo zbude. Koho konkrétně by si Mikkelsen měl zahrát, zatím nechce nikdo prozradit, ale šeptá se, že by to mohl být Dormammu, vládce Temné dimenze, který netouží po ničem jiném, než je dobývání dalších světů. Jde o klasického strangeovského protivníka a teoreticky by mohl vydržet víc než jeden film, což by bylo fajn, protože Mikkelsena uvidíme určitě rádi několikrát. Ale asi si ještě chvilku budeme muset počkat na potvrzení, zatím herec a studio pouze jednají. Snad to tedy dopadne dobře.

--- 

Vytáhni v hospodě: Mikkelsen to už s Marvelem jednou zkoušel. Měl si zahrát padoucha ve druhém Thorovi, ale právě kvůli Hannibalovi neměl čas.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace