Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Muž z oceli 2 od Millera?


ikona
KarelR
george millerman of steelman of steel 2
Že by nás čekala další pecka od režiséra Šíleného Maxe? 

Pohybujeme se v těžce drbací zóně, ale tahle zvěst není zas tak nesmyslná, aby nemělo smysl o ní psát. O co jde? O režiséra druhého Muže z oceli, jímž by se údajně mohl stát George Miller. Což vlastně zní až příliš dobře na to, aby to byla pravda.

Miller kdysi chystal celovečerák s Justice League, takže vůbec není nereálné, že by měl o Muže z oceli zájem. Navíc pro Warnery natočil parádní čtyřku Šíleného Maxe, u níž není úplně jisté pokračování, takže by ho klidně mohli chtít využít jinde.

 

A co lepšího mu mají nabídnout než dvojku Muže z oceli? Snyder ji nestíhá, protože má na krku oba díly Justice League, a Batman by měl být v rukách Bena Afflecka. Kdyby tedy Warneři upíchli Supermana Millerovi, mají velkou šanci na to, že se jejich comicsový vesmír začne vyvíjet docela parádním směrem.

Snad se v nejbližších týdnech dozvíme, že si tuhle zprávu nikdo nevymyslel. Předání nejslavnějšího superhrdiny do Millerových rukou totiž zní jako blockbusterová rajská hudba.

---

Vytáhni v hospodě: O Millerově zrušeném projektu Justice League: Mortal právě vzniká dokument.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace