Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackman láká na Wolverina


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanwolverine
Hugh Jackman zjišťuje, co by fandové chtěli vidět ve třetím Wolverineovi. Vyjde jim vstříc? A čeho bychom se mohli dočkat? 

Wolverine je jedna z nejzábavnějších comicsových postav a má obrovský potenciál. O to víc zamrzí, že v ani jedné z jeho dvou sólovek se ho nepovedlo úplně prodat. Příběh o tom, jak dostal adamantiovou kostru ani jeho výlet do Japonska nedokázaly plně využít potenciál tohohle drsňáka ani skvělých comicsových předloh. Třetí sólovka by měla dorazit v roce 2017 a Hugh Jackman prozradil, že by se v ní měl s rolí rozloučit. Důvod navíc, aby se zatraceně snažil udělat tohle loučení zajímavé. Adaptovat se bude comics Old Man Logan, který se odehrává v budoucnosti, kdy hrdinové prohráli a světu vládnou záporáci. Ti si Ameriku rozdělily na několik sektorů, v nichž jsou neomezenými pány. Wolverine s nimi nechce mít nic společného. Je starý, tíží ho minulost a chce klid. Ale na ten může pochopitelně zapomenout.

 

Určitě se dočkáme spousty změn, protože v předloze se pracuje s celým vesmírem Marvelu, ale Hulk nebo Red Skull sem stoprocentně nedorazí. Místo toho se můžeme těšit na Patricka Stewarta, který se vrátí jako Charles Xavier a prý nebude mít žádný štěk. Jackman teď prozradil, že poctivě pročítá diskusní fóra a zjišťuje, co by fandové chtěli. A hodně z nich prý touží po dvou věcech. Zaprvé by v akci rádi viděli „berserk rage“, tedy moment, kdy Wolverina ovládne jeho zvířecí podstata a všechno kolem sebe nelítostně roztrhá na kusy (pro ilustraci) a líbilo by se jim, kdy se vrátil Sabretooth. Dost možná největší a nejosudovější protivník Wolverina by si určitě ještě jeden filmový výstup a pořádnou bitku zasloužil a vzhledem k tomu, že Liev Schreiber, který si ho zahrál v Origins, je Jackmanův kámoš, určitě by se ti dva nějak domluvili. Nic z toho, co Jackman řekl, se nedá považovat za oficiální ani za neoficiální potvrzení, že Sabretootha a berserk rage uvidíme. Ale Jackman by o tom asi nemluvil, kdyby to neměl v plánu použít, ne?

--- 

Vytáhni v hospodě: Schreiber dostal možnost nosit jako Sabretooth oblek s umělými svaly. Prý to ale bylo ponižující, tak ho odmítl a radši makal v posilovně a přibral osmnáct kilo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace