Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gambit hledá drsnou parťačku


ikona
Mr. Hlad
channing tatumgambitrebecca fergusonx-men
Kdo by mohl přihrávat Channingu Tatumovi? 

Gambita chystají Foxové už docela dlouho. Sólovka mutanta, který se mihl ve X-Men Origins: Wolverine stojí hlavně na jménu Channinga Tatuma a bude mít premiéru na podzim příštího roku. Tatum si v ní zahraje mutanta, který si v New Orleans přivydělává jako karetní hráč a zloděj a jeho ne zrovna slušné chování stačilo naštvat dost lidí na to, aby měl hromadu problémů. Režisér Zrození planety opic Rupert Wyatt mu teď shání parťačku a ve hře jsou dost zajímavá jména.

 

Testovat by se měly tři dámy. Tou první je Rebecca Ferguson, která zanechala v poslední Mission: Impossible zatraceně dobrý dojem a rozhodně působí jako drsňačka, která by v akčních scénách zvládla s Tatumem držet krok. S akcí mají zkušenosti i další dvě kandidátky. Lea Seydoux se objeví v bondovce Spectre, ale byla i ve čtvrté Mission: Impossible, kde si zahrála výkonnou vražednici. No a poslední do party je Abbey Lee, tu jste zase mohli vidět v Šíleném Maxovi. Celá trojice je prý pozvaná na testování a popere se o roli ženy jménem Bella Donna Boudreaux, Gambitovy přítelkyně z dětství, se kterou má v dospělosti poměrně komplikovaný vztah. Její otec totiž šéfuje organizaci zabijáků. Koho byste v roli nejradši viděli vy?

---

Vytáhni v hospodě: Nedávné zvěsti, že chce Tatum od Gambita utéct, byly samozřejmě vymyšlené. Teď už je jisté, že film 6. října 2016 opravdu dorazí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace