Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #309 o Terminátorovi a kuchařích


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Obstojí T-800 ve wrestlingu? Co bylo nejvíc cool na Šíleném Maxovi? A co by vám uvařil Quentin Tarantino?  

Totálně letní výplach

Reklama týdne
Pátý Terminátor nás sice hodně zklamal, ale naštěstí se vždycky můžeme vrátit k jedničce, dvojce nebo trojce. A Arnold to ví. Takže se vrací i on a rovnou ve slavné úvodní scéně Dne zúčtování, v níž navštíví motorkářský bar. Tentokrát ale motorkáře vyměnil za wrestlery. Proč? Protože na konci října vychází wresting WWE 2k16 na PC a konzole a když si ho předobjednáte, můžete hrát i za Terminátora. Ne za Arnolda, ale za Terminátora. Tohle bude krátká hra.

Kuchaři týdne
Přemýšleli jste někdy o tom, jaké by to bylo, kdyby se velcí filmoví režiséři vykašlali na Hollywood a založili si restauraci? Asi ne, protože nejspíš nemáte tak moc času na to, abyste podobné hovadiny řešili. Naštěstí tu je výplach, který to dělá za vás. Takže pokud někdy půjdete na oběd k Tarantinovi nebo nějakou sváču k Jacksonovi, můžete čekat asi tohle.

 

Záběry týdne
Vybrat to nejhezčí a nejzajímavější z posledního Šíleného Maxe je zatraceně těžké. Ten vizuál byl naprosto boží a George Miller, který má na krku sedmdesátku, dokázal zadupat do země o dvě generace mladší režiséry. Tohle krátké video vám to připomene. A to se zaměřuje jen na jeho extrémně rychlé a efektní přibližovačky a oddalovačky. Je to super. Pořád!

 

Horor týdne
Halloween, ten od Johna Carpentera, ne ten od Roba Zombieho, je hororová legenda. Obešel se téměř bez krve, zato představil jednoho z nejcharismatičtějších záporáků a mohl se pochlubit minimalistickou ale pravděpodobně nejatmosféričtější hororovou hudbou vůbec. Je super a vyděsí i dnes. A co teprve v roce 1979, kdy přišel do kin. Atmosféru původní promítání vám asi jen tak nezprostředkujeme, ale tenhle audiozáznam, na němž uvidíte finále (takže spoilery jako kráva!) a uslyšíte, co na to říkali diváci v sále, vám to hororové šílenství přiblíží poměrně dobře.

 

Srovnání týdne
Loňská comicsovka X-Men: Budoucí minulost vychází z jednoho z nejslavnějších příběhů, které kdy mutanti prožili, ale filmaři si z něj samozřejmě mohli vyzobat jen část a některé věci museli předělat. A protože comics u nás není moc známý, určitě se vám bude hodit tahle srovnávačka. Během patnácti minut se parta ze CineFix pokusí ukázat všechny rozdíly mezi filmem a comicsem. A jde o celkem zásadní věci, do minulosti třeba původně necestoval Wolverine, ale Kitty Pride. A těch rozdílů je samozřejmě mnohem víc, takže si je pusťte, ale bacha na spoilery.

 

Iron Man týdne
V Grand Theft Auto V můžete dělat, co chcete. Hrát tenis, skákat padákem, kochat se přírodou okolo Los Santos, nebo si užívat nočního života. Ale taky samozřejmě krást stíhačky, přejíždět lidi, vykrádat banky a zkoušet, kolik chodců dovedete sundat k zemi smykem nebo kolik raket je potřeba k sestřelení vzducholodě. A teď si představte, že byste všechny tyhle lumpárny a piškuntálie mohli provádět jako Iron Man.

Důchodci týdne
Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti dorazí do kin na jaře, což je docela brzy a nejnovější trailer zatím do kina zvládá lákat celkem bez problémů. Ale víme, že podobně to bylo i s Mužem z oceli a z výsledku nebyl nakonec nadšený úplně každý. Každopádně teď se můžete podívat, jak se na souboj dvou nejslavnějších hrdinů z DC Universe budou koukat senioři. Kdo už pár videí ze série Elders React To... viděl, ten ví, že tihle staroušci si umí užít mlácení prostitutek v GTA i novou Godzillu, takže nebuďte překvapeni, když po konci videa dostanete chuť zavolat dědovi s babičkou, jestli by nechtěli jít na jaře do kina.

 

Hrdina týdne
Komik Chris Farley zemřel v roce 1997, za mořem je však považován za génia legrace. U nás ho moc lidí nezná a upřímně, filmy jako Tlouštík z Beverly Hills nebo Tommy Boy nejsou bůhvíjak dobré, ale podle mnohých byl tenhle chlapík, který to ve třiatřiceti přehnal s drogami, vůbec nejsrandovnější člověk své generace. Názor si udělejte sami, ale kdyby si zahrál v Mission: Impossible – Národ grázlů místo Toma Cruise, mohlo by to být celkem zajímavé.

 

Sestřih týdne
Na co do kina v příštích dvanácti měsících? Jestli nevíte, tak vám rozhodování rozhodně neusnadníme. Uživatel Dwarf totiž sestříhal video na to nejlepší, co nás v příštích pár měsících v kině čeká. Spectre, Hvězdné války, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, Sebevražedný oddíl, Revenant, The Last Witch Hunter, Most špiónů... Až vám zas někdo bude tvrdit, že v kině nic nedávají a není na co koukat, pusťte mu tohle video.

 

Duel týdne
Minule se vás KarelR ptal na to, jaký díl série Mission: Impossible považujete za nejlepší. Vzhledem k tomu, že tenhle výplach vzniká kvůli nedostatku času už ve čtvrtek, je možné, že se to změní, ale momentálně vede s osmnácti hlasy trojka a všechno ostatní je daleko za ní.

 

Dnes ještě u Mission: Impossible zůstneme. Máme za sebou pět dílů a každý točil jiný režisér, což je na stylu celkem znát. Nás by tedy zajímalo, jakého režiséra byste rádi viděli u šestého dílu. Jména pište do předmětu, do textu uveďte důvody.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace