Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo zastaví teroristy v Bostonu?


ikona
Mr. Hlad
mark wahlbergpeter berg
V Bostonu řádí teroristé. Zastaví je režisér Vítejte v džungli s Markem Wahlbergem?  

Ještě před pár lety byl Peter Berg druhořadý televizní herec. Pak se postavil za kameru a my se dnes těšíme na všechno, v čem má prsty. Ukázal, že umí akční filmy, za které by se nestyděl ani Michael Bay, na rozdíl od něj ale zvládne i drama, které stojí víc na postavách. Jeho Bitvevní loď se sice úplně nepovedla, ale jak se později ukázalo, nešlo úplně o jeho srdeční projekt a natočil ji víceméně jen proto, aby od studia dosta peníze na válečné Na život a na smrt. Jeho novinka Patriot´s Day by podle všeho měla taky víc spoléhat na charaktery než na akci, i když i na tu tady dojde.

 

Film se totiž bude točit kolem pár let starého teroristického útoku na bostonský maraton. Hlavním hrdinou by měl být Ed Davis, který v té době šéfoval bostoské policii a musel zabránit panice a dostat co nejdřív viníky za mříže. S projektem byl dlouho spojován Mark Wahlberg, který se objevil v Bergově Na život a na smrt a brzy se ti dva sejdou i u Deepwater Horizon, filmu o výbuchu na ropné plošině v Mexickém zálivu. Teď ale není úplně jisté, jestli se objeví i v Patriot´s Day. Jeho diář je pořádně nacpaný, takže je možné, že nakonec skončí jen u produkce. Na druhou stranu s Bergem si evidentně sedí, takže by se to určitě nějak vymyslet dalo.

--- 

Vytáhni v hospodě: Bostonský maraton bude i tématem filmu Jakea Gyllenhaala Stronger a chystal se i projekt Boston Strong, kolem něhož se motali Casey Affleck a Daniel Espinosa, oba jsou však už mimo hru.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace