Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harry Potter proti náckům


ikona
Mr. Hlad
daniel radcliffe
Daniel Radcliffe se pokusí proniknout do neonacistické organizace.  

Daniel Radcliffe dělá všechno pro to, aby ho svět nepovažoval jen za čaroděje s divnou jizvou na čele. A daří se mu to, vybírá si zajímavé projekty, nevyhýbá se malým výstupům ve velkých filmech ani indie produkci a ještě letos ho uvidíme v ambiciózní variaci na klasický hororový příběh Victor Frankenstein a příští rok si střihne záporáka v kouzelnickém  Now You See Me: The Second Act. A teď se nechal ukecat k za jímavě vypadajícímu thrilleru Imperium.

 

Půjde o příběh podle skutečné události, v němž figuroval Michael German, agent FBI, který strávil šestnáct let v utajení a povedlo se mu proniknout hluboko do neonacistické organizace a v devadesátých letech se mu povedlo například zabránit útoku na kostel v Los Angeles. Jeho hlavním úkolem bylo zajistit, aby parta white pride magorů nesestavila špinavou bombu. Sám Michael German se podílí na scénáři a režírovat bude debutant Daniel Ragussis. Asi by bylo naivní očekávat akční podívanou, ale napínavý dialogový thriller by asi vadil málokomu.

--- 

Vytáhni v hospodě: Krátký film režiséra Ragussise si můžete pustit tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace