Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Baywatch?


ikona
Mr. Hlad
baywatchdwayne johnson
Dwayne Johnson jde ve stopách Davida Haselhoffa a teď už má konečně i režiséra 

Pokud bychom hledali v Hollywodu největšího současného workoholika, asi by jím byl Dwayne Johnson. Chystá osmé Rychle a zběsile, příští rok ho uslyšíme v disneyovce z Havaje Moana, předvede se v akční komedii Central Intelligence a mohla by se objevit i třetí Cesta do středu Země (i když asi spíš někam jinam) a možná i Velké nesnáze v Malé Číně. Krom toho chystá s Bradem Peytonem i souboj monster v Rampage a dělá na seriálu Ballers. Ten člověk snad nespí. Před nějakou dobou se navíc mluvilo o tom, že by si měl zahrát ve filmové verzi Pobřežní hlídky, ale okolo projektu se dlouho nic nedělo. A teď najednou má režiséra.

 

Točit by měl Seth Gordon, autor jedničky Šéfů na zabití, který se v posledních měsících motal kolem filmové verze herní pecky Uncharted, ale nakonec se na to vykašlal. Největší problém Pobřežní hlídky je scénář, který se pokouší napsat hromada lidí už snad deset let a zatím se to nikomu nepovedlo, ale je jasné, že studio chce díky úspěchu 21 Jump Street film dostat do kin co nejdříve. Johnson by tu měl hrát profi plavčíka, pro kterého jsou předpisy vším a jeho úkolem je postavit do latě mladé, talentované ale hodně divoké nováčky. Asi to nebude úplně vážná podívaná, ale The Rock komedie umí a Gordon zatím taky nezklamal. Tak se snad konečně začne točit.

--- 

Vytáhni v hospodě: Před Gordonem měli Pobřežní hlídku točit Sean Anders a John Morris, režiséři dvojky Šéfů na zabití.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace