Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smajlíci chtějí do kina


ikona
Mr. Hlad
inside outminecraft
Hollywood už musí být opravdu v háji, když vznikají takovéhle filmy 

Včera jste se mohli dočíst o tom, že filmový Minecraft do kin přeci jen dorazí. OK, já osobně bych radši viděl něco jiného (víceméně cokoliv), ale dovedu si představit, že to může za jistých okolností fungovat a s režisérem, který má smysl pro humor a fantazii, by z toho klidně mohlo vylézt nové Lego. Teď tu ale máme další projekt z ranku „ty vole co je to zase napadlo za hovadinu?“, u něhož ovšem už optimistický být neumím. Ale rád se nechám překvapit, když to bude hodinu a půl v kině fungovat. Zkrátka Sony chystá film o emoji ikonách.

 

To jsou samozřejmě ty kulaté ksichtíky, které lepíte ke svým SMSkám, když chcete obrázkem vyjádřit radost, hněv, pohrdání, hlad nebo kocovinu. Jak okolo toho může vzniknout příběh? Těžko říct, zatím mě napadá jen vykrádačka pixarovského V hlavě, ale já tu naštěstí nejsem od toho, abych vymýšlel scénáře k hovadinám. Na to má Sony Anthonyho Leondise. Ten s celým nápadem přišel, nabídl ho čtyřem studiím a ty se rvaly o to, ke komu film nakonec přijde. No a Sony vyhrálo s tím, že Leondis dostal sedmicifernou částku za námět a nějaké storyboardy. A hodlá se i chopit režie. Krom videosequelů k Lilo & Stitch a Kung-Fu Pandě tenhle pán natočil průměrný animák Igor a příští rok uvidíme jeho B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations o organizaci zaměstnávající duchy. Takže něco asi umí a my můžeme jen doufat, že film se smajlíky nebude úplný omyl.

--- 

Vytáhni v hospodě: Není úplně jisté, kdy se objevila první emoji ikonka, ale bylo to někdy v roce 1998 nebo 1999.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace