Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Galerie: Seznamte se s Harley Quinn


ikona
KarelR
dcmargot robbiesuicide squad
Margot Robbie v další památné roli? 

Australská kráska Margot Robbie předvedla své půvaby už v romantice Lásky čas, celý svět ale pobláznila až ve Vlkovi z Wall Street, kde ukázala... inu, úplně všechno. Její kariéra se tak nepromění v čekání na to, až se konečně svlékne, což se pětadvacetileté herečce náramně hodí do krámu.

Může se totiž v klidu soustředit na zajímavé nebo umírněně rajcovní role, a nutno říct, že jako Harley Quinn ze Suicide Squad očividně zvládá oboje. Pokud nepatříte mezi comicsové znalce, vězte, že je Harley bývalou psychiatričkou, která se zabouchla do jednoho ze svých pacientů. Následně tak trochu přišla o rozum a dala se na dráhu zločinu, samozřejmě kvůli tomu, že byl jejím osudovým pacientem Joker.

KDO JE KDO? PŘEDSTAVUJEME SUICIDE SQUAD

 

Právě po jeho boku se Harley poprvé objeví na velkém plátně. Jared Leto bude jako "princ zločinu" soupeřit s Jackem Nicholsonem a především s Heathem Ledgerem, Margot má ale volné pole působnosti. Jediným srovnáním bude skvělá videoherní Harley s hlasem Tary Strong, která mimochodem měla kratičké cameo v seriálovém Arrowovi. A o té široká veřejnost nikdy neslyšela, takže ji budou řešit maximálně skalní fanoušci.

Margot si tak může s oblíbenou postavou dělat cokoliv, co se jí zlíbí. A pointou tohohle článku (který má jinak nulovou informační hodnotu...) je poukázání na to, že se jí to zatím náramně daří. V prvním traileru Suicide Squad se vám totiž vpálí do paměti každé její gesto. Ať už se soustředíte na ikonickou baseballku, trademarkovou žvýkačku nebo jen na Harleyiny údivné výrazy, prostě to tam je. Takže si dejte malé vizuální opáčko a pak si můžete třeba znova pustit vynikající trailer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... a konečně Will Smith, nenápadnost sama.

 

---

Vytáhni v hospodě: Ano, právě jste si přečetli čtyři odstavce textu o tom, jak je Margot Robbie super. Pochopitelně jde tematický sequel recenze San Andreas a příští týden si rozebereme, proč je Daisy Ridley ze Star Wars nástupkyní Keiry Knightley...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace