Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku X-Men: Apokalypsa: Comic-Con trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Mám to stejně, First class boží, DotFP meh... Ale na Apokalypsu se těším, naděje umírá poslední.
337186
Mám to stejně, First class boží, DotFP meh... Ale na Apokalypsu se těším, naděje umírá poslední.
0 0
reagovat
Když jsem si to teď pustil s odstupem, vypadá to už líp. DotFP se celou dobu tvářilo, kdovíjak to bude epické a osudové a nakonec si z toho filmu pamatuji jen portal úvod a pak scénu se stadionem, kterou jsem viděl asi padesátkrát v hlavním traileru (který byl awesome), ale u které nemám nejmenší ponětí, jak se k ní vlastně ve filmu dobrali. Zkrátka naprostý opak First Class, která sice taky nebyla osudová, ale alespoň to bylo vtipné, stylové a správně vypointované. ?)

No ale zpátky k Apocalypse, už teda máme za sebou dva filmy, kdy se tak nějak stále rozdělovaly tábory a lidé se s mutanty teprve seznamovali, fajn. Teď už snad tedy konečně jsme ve fázi, kdy dorazí tenhle ultimátní záporák, ve filmu o něco půjde, akce bude opět špičková a já se dočkám i nějakého toho dramatu.
337179
Když jsem si to teď pustil s odstupem, vypadá to už líp. DotFP se celou dobu tvářilo, kdovíjak to bude epické a osudové a nakonec si z toho filmu pamatuji jen portal úvod a pak scénu se stadionem, kterou jsem viděl asi padesátkrát v hlavním traileru (který byl awesome), ale u které nemám nejmenší ponětí, jak se k ní vlastně ve filmu dobrali. Zkrátka naprostý opak First Class, která sice taky nebyla osudová, ale alespoň to bylo vtipné, stylové a správně vypointované. *?)* No ale zpátky k Apocalypse, už teda máme za sebou dva filmy, kdy se tak nějak stále rozdělovaly tábory a lidé se s mutanty teprve seznamovali, fajn. Teď už snad tedy konečně jsme ve fázi, kdy dorazí tenhle ultimátní záporák, ve filmu o něco půjde, akce bude opět špičková a já se dočkám i nějakého toho dramatu.
0 0
reagovat
First Class mám opravdu rád, je natočený v lehkém stylu, tak nějak samozřejmě a Vaughn je pro mě možná nejlepším současným režisérem (sorry Chrisi a Davide ;)). Přesto mám o něco radši Budoucí minulost a názor o tom, že je to sračka, musím brát opravdu s nadhledem.
327257
First Class mám opravdu rád, je natočený v lehkém stylu, tak nějak samozřejmě a Vaughn je pro mě možná nejlepším současným režisérem (sorry Chrisi a Davide *;)*). Přesto mám o něco radši Budoucí minulost a názor o tom, že je to sračka, musím brát [link="http://cdn.meme.am/instances/400x/57514091.jpg"]opravdu[/link] s [link="http://cdn.meme.am/instances/55997375.jpg"]nadhledem[/link].
0 0
reagovat
markspuks X-men: First Class je lepsi ;) DOFP je tiez v pohode ale na ten sa netaha. Singer niektore veci toci hrozne na istotu a boji sa riskovat, Vaughn sa tolko nebal a vyslo mu to:+
327253
[b]markspuks[/b] X-men: First Class je lepsi *;)* DOFP je tiez v pohode ale na ten sa netaha. Singer niektore veci toci hrozne na istotu a boji sa riskovat, Vaughn sa tolko nebal a vyslo mu to*:+*
0 0
reagovat
Správně, protože ty jsi komiXový inteligent, který nemůže překousnout, že se lidem nelíbí film. Říkám furt, že na internetových diskuzích musí mít člověk nadhled.

Nicméně pokud ti to udělá radost a zamezí to prasknutí žilky v tom horku, tak ta Budoucí minulost je vlastně výborný film a už se nemůžu dočkat, až si ho pustím znovu, bude to jako poprve, protože si z něj vůbec nic nepamatuju ... (.) :D
327093
Správně, protože ty jsi komiXový inteligent, který nemůže překousnout, že se lidem nelíbí film. Říkám furt, že na internetových diskuzích musí mít člověk nadhled. Nicméně pokud ti to udělá radost a zamezí to prasknutí žilky v tom horku, tak ta Budoucí minulost je vlastně výborný film a už se nemůžu dočkat, až si ho pustím znovu, bude to jako poprve, protože si z něj vůbec nic nepamatuju ... (.) *:D*
0 0
reagovat

markspuks

Hastu samozrejme nekomentujem, toho treba brat odjakziva s rezervou (alebo ignorovat :)) )
327090
Hastu samozrejme nekomentujem, toho treba brat odjakziva s rezervou (alebo ignorovat *:))* )
markspuks
0 0
reagovat

M.a.t.t.

"Tupí kultúrni barbari" nie je urážka, ale konštatovanie faktu. A aspoň sa neuchyľujem k primitívnemu šovinizmu ako Hasta.
327089
"Tupí kultúrni barbari" nie je urážka, ale konštatovanie faktu. A aspoň sa neuchyľujem k primitívnemu šovinizmu ako Hasta.
M.a.t.t.
0 0
reagovat

markspuks

Tie haterske prispevky su samozrejme prehnane, ale zase urazat pre to ostatnych? ;)

Ja napriklad som mal na Days of Future Past mimoriadne vysoke ocakavania a ten film ma sklamal. Nevravim, ze je zly, stale ma svoju vysoku kvalitu, ale ani ta Quicksilverovska scena mi neprisla tak uzasna a zaver zvlastny. First Clas mam omnoho radsej a do isterj miery som si potvrdil, ze kombinacia Singer a X-meni mi az tak nesedi. Vlastne mam od neho najradsej jednotku a tiez som v tomto nazore asi ojedinely. Napriek tomu su vsetky filmy fajn, ale ocakavania mam skratka daleko nizsie.
327088
Tie haterske prispevky su samozrejme prehnane, ale zase urazat pre to ostatnych? *;)* Ja napriklad som mal na Days of Future Past mimoriadne vysoke ocakavania a ten film ma sklamal. Nevravim, ze je zly, stale ma svoju vysoku kvalitu, ale ani ta Quicksilverovska scena mi neprisla tak uzasna a zaver zvlastny. First Clas mam omnoho radsej a do isterj miery som si potvrdil, ze kombinacia Singer a X-meni mi az tak nesedi. Vlastne mam od neho najradsej jednotku a tiez som v tomto nazore asi ojedinely. Napriek tomu su vsetky filmy fajn, ale ocakavania mam skratka daleko nizsie.
markspuks
0 0
reagovat

markspuks

Prober se čobole, prostě ne každému se to líbí jako tobě, smiř se s tím, že dle spousty lidí (vč. mě) to sračka je, tečka. Nevím co řešíš.
327087
Prober se čobole, prostě ne každému se to líbí jako tobě, smiř se s tím, že dle spousty lidí (vč. mě) to sračka je, tečka. Nevím co řešíš.
markspuks
0 0
reagovat

pepo

Amen :+
327086
Amen *:+*
pepo
0 0
reagovat

team markspuks

ale fakt by sme sa mohli dohodnúť, že keď bude niekto písať takéto kraviny ohľadne oficiálne skvelých filmov malo by sa to formulovať v štýle "mne sa to nepáči" alebo skratkou IMO na začiatku vety. napr." Doft sa mi nepačil..." "Interstellar je IMHO sračka..." " podľa môjho zvráteného príkladu je Občan Kane nuda...." "myslím si, že Troška a Magnusek sú géniovia...". Ušetrí to veľa nezmyselných hádok :D:D:D:D:D
327085
ale fakt by sme sa mohli dohodnúť, že keď bude niekto písať takéto kraviny ohľadne oficiálne skvelých filmov malo by sa to formulovať v štýle "mne sa to nepáči" alebo skratkou IMO na začiatku vety. napr." Doft sa mi nepačil..." "Interstellar je IMHO sračka..." " podľa môjho zvráteného príkladu je Občan Kane nuda...." "myslím si, že Troška a Magnusek sú géniovia...". Ušetrí to veľa nezmyselných hádok *:D**:D**:D**:D**:D*
team markspuks
0 0
reagovat
nikomu jeho názor neberiem... no moje poradie je : 1. first class , 2. x-men2, 3. x-men, 4. dofp, 5. x-men3.
327083
nikomu jeho názor neberiem... no moje poradie je : 1. first class , 2. x-men2, 3. x-men, 4. dofp, 5. x-men3.
0 0
reagovat

DOFP

Tak už som na tejto stránke fakt videl a čítal chobotiny rôzneho charakteru, vrátane dvoch Godziíl v novom filme, ale "nekvalita" DOFP je snáď top. Nestačím sa diviť.

Ste banda tupých kultúrnych barbarov, ktorí nerozoznajú dobrý film od shitu. DOFP je s prehľadom (podľa kritikov, divákov i ziskov) najlepší X-film a ak to nevidíte, tak vám fakt niet pomoci. Všetci sú blázni, iba Hasta a pár podobných indivíduí sú lietadlá..

God have mercy on your soul.
327081
Tak už som na tejto stránke fakt videl a čítal chobotiny rôzneho charakteru, vrátane dvoch Godziíl v novom filme, ale "nekvalita" DOFP je snáď top. Nestačím sa diviť. Ste banda tupých kultúrnych barbarov, ktorí nerozoznajú dobrý film od shitu. DOFP je s prehľadom (podľa kritikov, divákov i ziskov) najlepší X-film a ak to nevidíte, tak vám fakt niet pomoci. Všetci sú blázni, iba Hasta a pár podobných indivíduí sú lietadlá.. God have mercy on your soul.
DOFP
0 0
reagovat
Apocalypse vyzera trapne :-
327052
Apocalypse vyzera trapne *:-*
0 0
reagovat

Fan and Proud

Já mám ráda oba filmy První třídu i Budoucí minulost. Večer si je pustím. Moc mě ale mrzí, že v Apocalypse už asi neuvidíme Wolverina. Ten jejich CC panel byl všeříkající. Chjooo
326628
Já mám ráda oba filmy První třídu i Budoucí minulost. Večer si je pustím. Moc mě ale mrzí, že v Apocalypse už asi neuvidíme Wolverina. Ten jejich CC panel byl všeříkající. Chjooo
Fan and Proud
0 0
reagovat
Pět týdnů po začátku natáčení. Co na tom někteří furt nechápou? :D:-
326625
Pět týdnů po začátku natáčení. Co na tom někteří furt nechápou? *:D**:-*
0 0
reagovat
Náhodou X-Men: Days of Future Past je daleko lepší než ten nedomrdek First Class od Vaughna:+
326624
Náhodou X-Men: Days of Future Past je daleko lepší než ten nedomrdek First Class od Vaughna*:+*
0 0
reagovat
Já teda taky zírám na zdejší smršť negací vůči Singerovi a především Future past...

Je to rozhodně jeden z nejlepších dílů série a Singer v ní dokazuje jak talentovaný tvůrce je.... Hned úvodní scéna je nejen dynamická, ale pořádně mrazivá....stejně jako ta finální. A způsob jak se vypořádává s ratingem je úžasný....tolik bolesti a strachu bez jediné kapky krve. Smekám. A to nemluvím o fenomenálních scénách jako je ta zmiňovaná s Quicksilverem, nebo téměř jakákoli se sentinely....

Tomu většina dnešní komiksové konkurence nedohlédne ani na záda....
326618
Já teda taky zírám na zdejší smršť negací vůči Singerovi a především Future past... Je to rozhodně jeden z nejlepších dílů série a Singer v ní dokazuje jak talentovaný tvůrce je.... Hned úvodní scéna je nejen dynamická, ale pořádně mrazivá....stejně jako ta finální. A způsob jak se vypořádává s ratingem je úžasný....tolik bolesti a strachu bez jediné kapky krve. Smekám. A to nemluvím o fenomenálních scénách jako je ta zmiňovaná s Quicksilverem, nebo téměř jakákoli se sentinely.... Tomu většina dnešní komiksové konkurence nedohlédne ani na záda....
0 0
reagovat
Přátelé nestačím se divit. Chápu, že mluvící hlavy v tomto traileru nevyvolali nadšení u popkornožroutů. Ale ti samí lidi, kteří nadávají na digibordel v minulém dílu nadávají tady na mluvící hlavy atd?

Vypadá to zatím komorně a to je fajn, tím to odlišuje od všech ostatních komiksáků, ale je mi jasné, že digi-cokoliv nastane, ochutnávka je to zatím skvělá.

Každopádně First Class je šíleně neinovativní a jen akční scény se skákáním skrz prostor v Days Of The Future Past ho strkají do kapsy. Nebo Quicksilver? Vizuálně scéna s dobovou kamerou osmičkou bylo víc retro než celé First Class a jeho účesy a co, a nic. Práce s vedlejšími charaktery ve First Class jsou průser, zatímco v Days mi dokonce na těch postavách i záleží. Vaughn ve First Class udělal pár dobrých scén s Magnetem, ale emoce tam nebyli (i koncentrák, ne, je mi spíš z toho zle, kopie Singera a spíš taková koncentráková exploatace). Singer tam dal srdce.

Ale neberu vám to. Jsem rád, že jste rádi a že hejtujete. Ale fakt, ten rozdíl mezi First Class a DOTFP je pro mě osobně propastný. A to ani DOTFP nemám ani tolik rád, dvakrát a dost, ale u First Class přímo trpím. Bože to finále s raketama.
326597
Přátelé nestačím se divit. Chápu, že mluvící hlavy v tomto traileru nevyvolali nadšení u popkornožroutů. Ale ti samí lidi, kteří nadávají na digibordel v minulém dílu nadávají tady na mluvící hlavy atd? Vypadá to zatím komorně a to je fajn, tím to odlišuje od všech ostatních komiksáků, ale je mi jasné, že digi-cokoliv nastane, ochutnávka je to zatím skvělá. Každopádně First Class je šíleně neinovativní a jen akční scény se skákáním skrz prostor v Days Of The Future Past ho strkají do kapsy. Nebo Quicksilver? Vizuálně scéna s dobovou kamerou osmičkou bylo víc retro než celé First Class a jeho účesy a co, a nic. Práce s vedlejšími charaktery ve First Class jsou průser, zatímco v Days mi dokonce na těch postavách i záleží. Vaughn ve First Class udělal pár dobrých scén s Magnetem, ale emoce tam nebyli (i koncentrák, ne, je mi spíš z toho zle, kopie Singera a spíš taková koncentráková exploatace). Singer tam dal srdce. Ale neberu vám to. Jsem rád, že jste rádi a že hejtujete. Ale fakt, ten rozdíl mezi First Class a DOTFP je pro mě osobně propastný. A to ani DOTFP nemám ani tolik rád, dvakrát a dost, ale u First Class přímo trpím. Bože to finále s raketama.
0 0
reagovat
Budoucí minulost je nejhorší díl celé série (jo, i ten packal Ratner to zvládl líp, protože to bylo tak debilní, až se u toho člověk aspoň občas zasmál) a Singer uspávač hadů. Na tohle se s gustem netěším.. ?)
326594
Budoucí minulost je nejhorší díl celé série (jo, i ten packal Ratner to zvládl líp, protože to bylo tak debilní, až se u toho člověk aspoň občas zasmál) a Singer uspávač hadů. Na tohle se s gustem netěším.. *?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se