Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdné války na Comic Conu


ikona
Mr. Hlad
abramscomicconstar wars
J.J. Abrams přivezl ukázat fanouškům pár záběrů z natáčení. A k tomu, abyste se i vy začali těšit ještě víc, to bohatě stačilo 

Star Wars uvidíme už za pár měsíců, ale na rozdíl od podobných blockbusterů se J.J. Abrams pokouší klamat tělem, moc toho nevykecat a přitom donutit diváky, aby se těšili. A zatím mu to jde. Ani tentokrát nedovezl novou upoutávku, ale zajímavých věcí měl s sebou dost. Třeba Garetha Edwardse, který oznámil, že jeho Rogue One se začne točit za tři týdny, takže můžeme pomalu vyhlížet první fotky z placu. Co se ale týče Síla se probouzí, tak tam se taky děly zajímavé věcí.

 

Abrams totiž přivezl video z placu, takže i když tu nemáme trailer, je na co koukat. A je toho hodně. Potvrzuje se tu, že CGI se nebude do filmu cpát ze všech stran, ale tvůrci spoléhají na praktické efekty. Objeví se i Simon Pegg, ale vypadá to,že ve filmu jeho ksicht nezahlédneme, a ke slovu se dostanou jak veteráni, tak i nové mladé hvězdy. Nejdůležitější ale je, že se tu všichni tváří, jako že je to fakt strašně baví a že věří, že tvoří něco, co se legendární sérii vyrovná. Konec konců podívejte se sami. I když jde jen o záběry z placu, zase se nejspíš začnete těšit o malinko víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace