Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lucy a Colombiana se vrátí


ikona
Mr. Hlad
luc bessonscarlett johansson
Luc Besson plánuje pokračování svých ženských akčňáků. A má toho připraveno mnohem víc  

Luc Besson jede na množství, ne na kvalitu. Na jednoho Kurýra a 96 hodin připadá spousta béčkových srágor a mizerných pokračování, ale čas od času vypustí do světa dobrý a úspěšný film. A je celkem jedno, jestli je pod ním podepsaný jako režisér, nebo producent. Loňská Lucy patřila k největším překvapením sezóny. S rozpočtem 40 mega utržila celosvětově skoro půl miliardy a i když Besson tvrdil, že dvojka nebude, protože Lucy je materiál na jeden film a on sám si nedovede představit, o čem by sequel byl, ta půlmiliarda mu asi pár nápadů vnukla. Každopádně dvojka bude, otázka je, kdy se jí dočkáme.

 

Sequel nakonec vyfasuje i o poznání méně úspěšná Colombiana, v níž Zoe Saldana bojovala proti jihoamerickým gangsterům, kteří jí vyvraždili rodinu. Bohužel u toho byl i režisér dvojky a trojky 96 hodin, takže to za moc nestálo, Besson je však ochotný to risknout znovu, uvidíme, jestli i se stejnou hereckou hvězdou. Saldana je po Strážcích Galaxie celkem vyhledávaná na role tvrdých holek, tak je otázka, jestli bude mít zájem. Besson však prozradil i své další plány.

 

V únoru bude mít premiéru Bessonem produkovaný thriller Shut In, v němž se Naomi Watts pokusí během obří ledové bouře najít ztraceného kluka. V dubnu pak se pak objeví rodinná podívaná Nine Lives, ve které se Kevin Spacey změní v kocoura, a v srpnu dorazí do kin akčňák The Lake. Sullivan Stapleton v něm povede komando Navy SEALS, které se chce zmocnit pokladu schovaném na dně bosenského jezera. A na rok 2016 chystá i něco ambicióznějšího. V dramatu Escobar o životě nejslavnějšího narkobarona se sejdou Penélope Cruz a Javier Bardem.

--- 

Vytáhni v hospodě: Besson odmítá dělat na DVD a Blučka audiokomentáře. Podle něj ničí zážitek z filmu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace