Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Terminátor Genisys


ikona
KarelR
james cameronterminatorterminator 5
Tak dostal Cameron zaplaceno nebo ne? 

Na včerejší redakční sešlosti jsme řešili dvě teorie, proč James Cameron veřejně chválí nového Terminátora: Zaprvé se mu vážně líbil, zadruhé mu zavolal Arnold s prosíkem, že film potřebuje výraznou marketingovou podporu. Jak to tedy bylo? Momentálně už to vypadá na teorii číslo dvě.

Na internet totiž dorazilo prvních pár recenzí a jakous takous chválu pěje pouze jedna. Na Screen Daily oceňují dravé tempo, kličkování mezi minulými díly a Schwarzeneggera, tři ostatní média (THR, Variety, The Wrap) jsou ale daleko skeptičtější a mluví o zbytečném ždímání značky a podprůměrném spektáklu, jehož hlavním úkolem je příprava půdy pro řadu pokračování.


Arnie vs. Arnie. Uff... mrtvá kukadla vrací úder!

Slabá PG-13ková akce, zbytečné ředění mnohokrát viděného, žádná zajímavá nadstavba... zázrak jako u Jurského svět se zřejmě nekoná, i když kdo ví. Pomalu vylézají i blogerské reakce (Slashfilm), které sem tam nabízejí špetku optimismu.

Příští týden se tak v našich ohlasech možná dočtete, že američtí kritici zase jednou spadli z višně a je to pecka! I když.... obzvlášť po dnešku tomu už moc nevěříme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace