Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Affleck natočí Batmana?


ikona
KarelR
batmandcjustice league
A dostaneme víc Green Lanternů? 

Marvel si vybral Spider-Mana a teď si dá na pár měsíců informační pauzu. Sice nás čeká premiéra Ant-Mana a natáčení Dr. Strange, Comic-Con ale studio letos vynechá, takže to důležité zřejmě máme za sebou. Štafetu nicméně přebírá DC, potažmo Warneři, kteří se na červencovém srazu v San Diegu porvou o fandovskou lásku se Star Wars.

 

Už nyní se proslýchá, že na Comic-Con dorazí kompletní Justice League, a prý se chystají dvě další překvapení. Zaprvé by Warneři měli vytasit Green Lanterna… respektive Green Lanterny. Z hlouby internetu se totiž linou zvěsti, že v nadcházejících filmech uvidíme Hala Jordana i Johna Stewarta. Jeden by mohl chránit zemi po boku Justice League a druhý řešit záležitosti ve vesmíru. Lanternovská sólovka, která je v plánu na červen 2020, by pak zahrnovala oba dva, což je přinejmenším odvážný plán.

Kdo by si zmíněné superhrdiny mohl zahrát? Do role Jordana fanoušci ženou Chrise Pinea, ten ale v DC vesmíru nedávno dostal roli Stevea Trevora, budoucího přítele Wonder Woman. Nebyla to náhodou jen mystifikace? Těžko, tahle teorie zní až příliš divoce. A zásadně se neprosazují ani drby o tom, že se o roli Stewarta rve Tyrese Gibson z Rychle a zběsile 7.

 

Podobně nejistá je pak i druhá třešnička na dortu, ta ale přinejmenším dává velký smysl. Zákulisní zdroje si totiž špitají o tom, že Ben Affleck natočí Batmanovu sólovku, která se údajně chystá na rok 2018. Scénář má dodat jeho dobrý přítel Chris Terrio, který pracoval na Batman vs. Superman i Justice League. Takže by asi málokdo něco namítal.

Promění se tyhle zvěsti v realitu? Odpovědi nás čekají mezi 9. a 12. červencem na Comic-Conu. Warnerácký comicsový panel by tam měl zabrat celou hodinu, tak doufejme, že si na něm dá studio pořádně záležet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace