Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doctor Strange má záporáka


ikona
Mr. Hlad
benedict cumberbatchdoctor strangemarvel
Kdo se postaví dalšímu marvelovskému superhrdinovi? A jakou zásadní změnu budou muset fandové vydýchat?  

Každý marvelovský hrdina potřebuje protivníka a Doctor Strange ho zatím neměl. Ale času má dost, do kin by měl dorazit až na podzim příští rok a důležité je, že u toho bude Benedict Cumberbatch a že má k sobě i šikovného režiséra. Scott Derrickson má díky hororům V moci ďábla a Sinister u fanoušků celkem dobré jméno a mohl by z téhle comicsovky udělat docela zajímavou podívanou. Jen pro pořádek – hlavním hrdinou bude mladý arogantní chirurg, který si při nehodě poraní ruce a když mu nepomůže moderní medicína, rozhodne se začít studovat magii.

 

Učit se bude u osoby jménem Ancient One. Říkám osoby, protože v comicsu jde sice o starého tibetského mnicha, ale ve filmu si tuhle postavu zahraje Tilda Swinton. A už i víme, koho tu ztvární Chiwetel Ejiofor. Už dlouho se šeptalo o tom, že nafasuje záporáka a teď je to potvrzené. Ejiofor bude Baron Mordo. Ten studoval magii spolu se Strangem, ale pokusil se učitele/učitelku zabít a logicky to mezi oběma pány vytvořilo trošku napětí. Mordo je klasickým strangeovským záporákem, co si tyká s démony a černou magii a Ejiofor už párkrát v kariéře předvedl, že svině umí, třeba v Serenity nebo v Potomcích lidí. Důležité ale je především to, že jde o velmi dobrého herce. A že by s Cumberbatchem mohli před kamerou předvést zajímavé věci.

--- 

Vytáhni v hospodě: Natáčení měli původně začít dřív, aby se stihla plánovaná premiéra v létě 2016. To ale Cumberbatch roli musel odmítnout, protože měl jiné závazky. Po přesunutí premiéry a natáčení už to ale vyšlo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace