Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #301 o "Jessice Chastain" a GTA


ikona
KarelR
víkendový výplach
Na čem hraje Zaklínač? Jak vypadá GTA naživo? A co trápí Bryce Dallas Howard? 

Výplach sponzorovaný Mr. Hladem, Axisem a TedGeorgem.

Upřímný trailer týdne

Hlad s Civalem už na upřímné trailery zanevřeli, já na ně ale pořád ještě koukám. Teda hlavně na ty k horším filmům, protože jsem už taky pochopil, že s chutí ruinují i totální pecky. Tohle naštěstí není ten případ...

Avengers týdne

Ano, upřímný trailer musí ve výplachu doprovázet Jak to mělo skončit. Tentokrát s nejmocnějšími hrdiny světa a hodně povedené.

 

Záměna týdne

Bryce Dallas Howard se už roky potýká s tím, že si jí lidé pletou s Jessicou Chastain. Teď se o tom rozhodla i zpívat, tak se jí snad konečně trochu uleví.

 

Herečka týdne

No a Bryce ještě jednou. Aby totiž potvrdila své herecké kvality, předvedla u Conana schopnost rozbrečet se na povel. No jo, on tam ten Oscar jednou přistane.

 

Herní předělávka týdne

Příští rok se vrátí herní klasika Mirror's Edge, pokud si tedy chcete zkrátit čekání, doporučujeme tuhle "živou" předělávku.

Druhá herní předělávka týdne

A když už jsme u oživování videoher, to samé nedávno potkalo GTA. Hodně solidní práce. Jako bonus můžete zhlédnout i video ze zákulisí.

 

Nákup týdne

Jak by to vypadalo, kdyby si šel Zaklínač koupit Zaklínače? Právě to řeší polská reklama, v níž Geralt učiní velice správné rozhodnutí. PSko jede!

 

Poníci týdne

Podle nového Šíleného Maxe už vznikla sada aprílových dětských vozítek. Ještě o trochu větší bizár jsou ale tihle poníci, s nimiž si autor nesmírně vyhrál. Tomu se říká, ehm, talent!

 

Český trailer týdne

Pokud letos zavítáte do Varů, nenechte si ujít český kraťas Furiant. Jestli bude z půlky tak nápaditý jako trailer, mohla by to být pecka.

Duel týdne

V minulém výplachu se řešilo, zda se víc těšíte na Spectre nebo na Mission: Impossible 5. A Ethan Hunt kupodivu rozemlel Bonda na prach!

Dnešní duel bude patřit čtvrtým dílům. Letos jsme dostali už dva parádní, Jurský svět a Šílený Max: Zběsilá cesta jsou ale zároveň reimaginace. V každém případě nás zajímá, který čtvrtý díl s původním obsazením máte nejradši? Tady máte trochu inspirace, určitě se jí ale nemusíte limitovat.

 

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace