Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blíží se Kingsman 2?


ikona
Mr. Hlad
kingsmanmatthew vaughn
Jaké má Matthew Vaugh plány s pokračováním jednoho z nejlepších letošních filmů? A co na ně říká Colin Firth?  

Kingsman: Tajná služba je bez debat jedním z nejlepších filmů letošního roku a dá se předpokládat, že se bude objevovat i v TOP 10 největších pecek na konci prosince. Brutální variace na špionážní filmy od režiséra Kick-Ass se povedla, líbila se kritikům, a co je nejdůležitější, chodili na ni lidi, takže nakonec celosvětově urvala velice solidních 400 milionů dolarů. Fandové by sequel chtěli, ale všichni víme, že se Matthew Vaughn, který v tomhle případě stál za kamerou, je zodpovědný za scénář a hlavně to všechno zaplatil, s dvojkami moc nekamarádí. Tady to ale vypadá, že by mohl udělat výjimku.

 

Ačkoliv autor comicsu Mark Millar prohlásil, že pokračování v plánu nemá, Matthew Vaughn teď přiznal, že na scénáři ke dvojce pracuje. A pokud se mu prý bude líbit, hodlá ji i natočit. To jsou sakra dobré zprávy, i když nejsou konkrétní v tom, jestli by Vaughn režíroval, nebo jen produkoval. Ještě lepší ovšem je, že by se mohl vrátit Colin Firth, jakkoliv nepravděpodobně to zní. Ten se nedávno vyjádřil v tom smyslu, že sequel dělat chce a teď je na Vaughnovi, aby si s tím poradil. On sám tvrdí, že má vlastně dvě možnosti. Buď pojede ve stylu Smrtonosné zbraně, vrátí Firtha a do hry a spolu s Taronem Edgertonem budou zachraňovat svět a pojedou na vlně dvou kámošů, nebo se z Firtha stane kingsmanovský Obi-Wan Kenobi, který bude mladého hrdinu mentorovat ze záhrobí. Co by se líbilo vám?

--- 

Vytáhni v hospodě: Než roli záporáka dostal Samuel L. Jackson, přemýšleli tvůrci o jménech jako Leonardo DiCaprio, Idris Elba nebo Tom Cruise.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace