Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Daredevila k robotům a manze


ikona
Mr. Hlad
akiratransformers
Dorazí k nám díky úspěchu comicsové minisérie dlouho očekávaná sci-fi? A přitvrdí nejúspěšnější robotí sága?  

Netflixovská minisérie Daredevil ukázala, že tu je prostor pro drsnější přístup k žánru a že fandové dokážou ocenit, když místo další family friendly týmovky dostanou něco, z čeho pořádně teče krev a kde se hrdina musí srovnávat se zlomenými žebry a rozbitou sanicí déle než půl minuty. Druhá řada samozřejmě v budoucnu dorazí, o té ale teď řeč nebude. Od Daredevil se přesuneme trošku jinam, stejně tak Steven DeKnight a Marco J. Ramirez. DeKnight byl daredevilovský showrunner a pracoval i na Spartacovi nebo Smallville a teď se právě on stal nejnovějším přírůstkem do scenáristické stáje Transformers. Spolu s ním tam jsou Akiva Goldsman, autor comicsových Živých mrtvých Robert Kirkman, tvůrce třetích X-Menů Zak Penn a pár dalších lidí. Ale DeKnightovo angažování by mohlo znamenat, že alespoň jeden z budoucích filmů se zkusí tvářit trošku temněji a jinak než ty ostatní.

 

Ještě zajímavější to je s Ramirezem. Ten po DeKnightovi převzal druhou řadu Daredevila, takže to vypadá, že má plné ruce práce, ale nějakou skulinku si v programu evidentně najde. Měl by totiž napsat scénář k dlouho chystané a pořád odkládané adaptaci kultovní mangy Akira. Okolo té se Hollywood motá už pěkných pár let, ale pořád nic. Momentálně v ní mají jako producenti prsty Leonardo DiCaprio a Andrew Lazar, který dělal Amerického Snipera. Naposledy se mluvilo o tom, že film natočí Jaume Collet-Serra, jenž je zodpovědný za poslední akčňáky Liama Neesona, ale nakonec to nevyšlo a můžeme být nejspíš rádi. Prý měl mít k dispozici pouhých šedesát milionů, což je na film z temné budoucnosti, v níž šéf party motorkářů musí zachránit svého kámoše, který se po vojenských experimentech stal šíleným a prakticky všemocným psychokinetikem, prakticky výsměch. Tak snad to vyjde teď.

--- 

Vytáhni v hospodě: Teoretizuje se, že hlavního záporáka Bullseye by si ve druhé řadě Daredevila mohl zahrát Jason Statham.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace