Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad Pitt se vrací do války


ikona
KarelR
brad pittwar machine
Po Železných srdcích dostaneme kousavou válečnou satiru. 

Moderní válčení sice stále obnáší vojáky v terénu, velení to ale má čím dál tím jednodušší. V době mobilních telefonů a internetu může útoky řídit prakticky kdokoliv odkudkoliv. A právě na to se zaměří adaptace románu The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan od Michaela Hastingse.

Film už stihl adoptovat stylový název War Machine (Marvel zřejmě nic nenamítá) a v hlavní roli se představí Brad Pitt jako urputný generál, který se bude snažit vyhrát válku v Afghánistánu. Režie se přitom ujme David Michôd, jenž se proslavil dramaty Království zvěrstev a Cesta. A ačkoliv od něj mnozí čekali další vážnou látku, War Machine bude satirická komedie, v níž má Pitt spíš hláškovat než uhýbat střelbě ze samopalů.

 

S tím také souvisí zásadní informace, že primárně nejde o kinofilm, nýbrž o webový projekt, který bude mít (s výjimkou pár kin) premiéru přímo na Netflixu. Streamovací služba tak kráčí ve šlépějích HBO a dává šanci zajímavým látkám, o které nemají hollywoodská studia zájem. A ačkoliv by se mohlo zdát, že tím značně utrpí rozpočtová stránka, Michôd slibuje „velký a odvážný film“. Netfllix nám holt po House od Cards a Daredevilovi dělá čím dál tím větší radost.

---

Vytáhni v hospodě: Mimo War Machine chystá Pitt ještě utajovaný špiónský thriller s Robertem Zemeckisem. Ať už to bude cokoliv, těšíme se!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace