Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsy, nebo megaroboti?


ikona
Mr. Hlad
aquamandcjames wan
Vybral si James Wan comicsovku od DC, nebo velkolepou válečnou sci-fi podívanou?  

James Wan je teď v Hollywoodu hodně žádané jméno. Nastartoval sérii Saw a dařilo se mu i s Insidious a V zajetí démonů a za malé peníze dokázal natáčet dobré a komerčně dost úspěšné filmy. A když těch peněz dostal hodně, vzniklo sedmé Rychle a zběsile, které má dnes na kontě víc než jednu a půl miliardy. Na co Wan sáhne, to se promění v úspěch. A obvykle i v dobrý film. Není tedy divu, že se mu na stůl dostaly dvě zajímavé nabídky. Šeptalo se, že Warneři by ho rádi zlákali k režii Aquamana, zatímco Sony mu nutí velkolepou akční sci-fi Robotech. A Wan si teď vybral.

 

A vybral si dobře, natočí totiž oboje. Jak to zvládne, těžko říct, ale vzhledem k tomu, že Aquaman má do kin dorazit až v roce 2018, má času dost. Comicsovka ze stáje DC se bude točit kolem krále Atlantidy, který šéfuje všem oceánům a samozřejmě se občas podívá i nad hladinu. Jason Momoa vypadá jako zajímavá castingová volba a nejspíš nás čeká DCčkovský pokus o Thora, scénář píše Kurt Johnstad, který má na kontě obě Třístovky a studio si ho asi nenajalo kvůli jeho schopnosti psát romantické dialogy. Robotech naproti tomu chce konkurovat Transformerům. Děj se má odehrávat v našem světě, kde ztroskotala mimozemská loď. Technologie jiné rasy se povedlo lidstvu vyrabovat a využít při stavbě supermoderní armády. A ta se bude hodit, protože k Zemi míří mimozemská armáda. Oba projekty by potenciálně mohly být dost zajímavé, tak věřme, že si Wan nevybere slabší chvilku.

--- 

Vytáhni v hospodě: Aby toho nebylo málo, příští rok by měl Wan natočit i trojku V zajetí démonů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace