Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blíží se Transformeří sólovka?


ikona
Mr. Hlad
transformers
Jak to vypadá s budoucností jedné z největších značek současnosti? A kdo z Transformerů by mohl dostat vlastní film? 

Filmoví Transformers nás před pár lety celkem hodně příjemně překvapili. A sequely ne. Zatímco jednička přišla s chytlavým příběhem, zábavnými hrdiny, skvělou akcí a parádně dávkovaným humorem, každý další díl se pokoušel jet podle hesla „čím větší, tím lepší“. Co se týče tržeb, tam to vychází skvěle. U kvality je to horší. Když ale trojka a čtyřka trhly miliardu, rozhodli se do toho u Paramountu pořádně šlápnout. Pětka, která dřív nebo později vznikne, by měla na scénu vrátit Marka Wahlberga a údajně by ji opět měl režírovat Michael Bay, který už od ní chtěl dát ruce pryč.

 

Studio se ovšem pokouší z Transformerů vydolovat víc, a tak se prý dřív nebo později dočkáme i dalších filmů a především sólovek. Ta první, o které se mluví, by se mohla motat kolem Bumblebeeho. Žlutý robot maskovaný za Camaro (původně za Volkswagen Brouk) byl nejlepší kámoš Shii LaBeoufa a po Optimovi asi nejvýraznější Transformer, takže rozhodnutí věnovat sólovku jemu dává smysl. I když ji studio nechce oficiálně potvrdit a mluví spíš trochu neurčitě o tom, že svět hodlá rozšířit novými filmy, comicsy, televizními seriály a podobně. Ale bylo by naivní neočekávat, že se to potlačí hlavně přes kino. Na budování robotího světa dohlíží Akiva Goldsman a na starost ho budou mít Robert Kirkman (Živí mrtví), Gabriel Ferrari (Ant-Man), Jeff Pinker (Ztraceni) nebo Zak Penn (Avengers a X-Men 2).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace