Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kapitán Kirk a Wonder Woman?


ikona
Mr. Hlad
chris pinedcstar trekwonder woman
Supehrdinka od DC shání parťáka a studio se pokouší ukecat šéfa Enterprise 

Před nedávnem u nás na BD a DVD vyšel Šofér, kde Chris Pine provádí opravdu hodně šílené věci. A je tam dost fajn, jinak ale všichni tak nějak tušíme, že jeho herecký rejstřík končí u Star Treku, naštěstí se do ničeho komplikovanějšího moc nepouští a Kirk mu evidentně sedí. S Enterprise se vydá na další misi už příští rok a jsme celkem zvědaví, jak to dopadne, protože studio by z toho chtělo udělat víc klasický letní popcorn a míň „Star Trek“, ať už si pod tím máme představovat cokoliv, a za kamerou sedí Justlin Lin, který stojí za oživením série Rychle a zběsile. Pine má ale na stole další hodně zajímavou nabídku.

 

DC film by ho totiž rádi viděli v jedné z hlavních rolí Wonder Woman. Zahrát by si měl Steva Trevora, pilota, jenž ztroskotá na ostrově Amazonek a seznámí se tu právě s titulní hrdinkou, které pak bude krýt záda. Původní Trevor se na ostrov dostal během druhé světové války, ve filmu tedy nejspíš můžeme čekat modernější verzi. Pineovi by ale podobná role mohla sednout a mít vedle Star Treku v záloze ještě jeden blockbuster není nikdy ke škodě. DC zase asi shání někoho slavnějšího ke Gal Gadot. Původně se kolem role motal Scott Eastwood, ale nakonec mu studio údajně dalo vybrat, jestli chce dostat jistou menší roli v Suicide Squad, nebo šanci u Wonder Woman. Co si vybral, je evidentní. Náhrada v podobě Pina ale rozhodně nevypadá špatně, snad se tedy obě strany domluví.

--- 

Vytáhni v hospodě: Do role Wonder Woman byly zvažované třeba i Kate Beckinsale, Christina Hendricks, Jessica Biel nebo Eva Green.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace