Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blade Runner bude vypadat nádherně


ikona
KarelR
blade runnerroger deakins
Hádejte proč... 

Když se provalilo, že Ridley Scott nebude režírovat dvojku Blade Runnera, zavládl mezi fanoušky smutek. Dlouho ale nevydržel, protože tuhle práci brzy dostal Denis Villeneuve. Kanadský režisér, který nás potěšil Zmizením a podle všeho nás rozseká i Sicariem, je ideálním bladerunnerovským dohledem. A nyní učinil první krok k tomu, aby sci-fi klasice neudělal ostudu.

Dosud jsme o dvojce Blade Runnera věděli jen to, že se v ní vrátí Harrison Ford a že je do hlavní role ukecáván Ryan Gosling. Teď se ale přidává zásadní informace, jíž je angažmá kameramanské legendy Rogera Deakinse. Dlouholetý kámoš bratrů Coenových nasnímal třeba Vykoupení z věznice Shawshank nebo Skyfall. Není tedy pochyb o tom, že z Blade Runnera udělá strašnou vizuální žranici.

 

Jak se k němu Deakins vlastně dostal? Modří vědí, že s Villeneuvem točil už Zmizení a Sicaria. Takže tu máme sehrané duo, které příští léto vyrazí na plac a pokusí se o mocný hattrick. Jak dlouho po natáčení nás čeká premiéra? To zatím nevíme. V každém případě ji ale nehodláme minout.

---

Vytáhni v hospodě: Deakins má na kontě 12 neproměněných nominací na Oscara. V roce 2008 měl dokonce dvě zároveň a stejně to tam nespadlo!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace