Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Film roku? První reakce na Šíleného Maxe jsou neskutečné


ikona
KarelR
mad maxmad max: fury road
Totální nadšení je slabé slovo! 

31 recenzí, z toho 31 pozitivních. Průměrný rating 9.3/10. A spousta výkřiků o tom, že nás čeká nejen film roku, ale dokonce jeden z nejlepších akčňáků všech dob.

To je rottenovská bilance, k níž se prvními recenzemi vyhrabala čtyřka Šíleného Maxe. Kritici jsou zkrátka nesmírně nadšení a sedmdesátiletý George Miller je blahoslaven snad v každém textu. Vzpomínáte, jak se po Americkém sniperovi chválil Eastwood? Tohle je tak stonásobná palba. A všichni vlastně mají strach z toho, že takhle nadupaný studiový blockbuster zase jen tak neuvidíme.

 

Šílená akce, fungující děj a samozřejmě skvělí herci. Šílený Max prý jednoduše trhá bulvy, tak se snad diváci povezou na stejně vlně jako recenzenti. Našich dojmů se dočkáte už ve středu odpoledne. Do té doby... útok na předprodej lístků?

---

Vytáhni v hospodě: Jen tak mimochodem, styčných ploch s loňskou sci-fi Na hraně zítřka není zrovna málo. Tak doufejme, že navíc eRkový Max po finanční stránce příliš nezapláče.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace