Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seznamte se se Suicide Squad


ikona
Mr. Hlad
batmandcsuicide squad
Psychopati, zabijáci, čarodějky a monstra. Představujeme drsnou comicsovou partu! 

DC vypustí příští rok do kin Batmana se Supermanem, a ačkoliv by mělo jít o velkou filmovou událost, my se víc těšíme na Jednotku sebevrahů. V té se sejdou slavní záporáci comicsového vesmíru, kteří dostanou od agentury A.R.G.U.S. šanci vybojovat si svobodu a dostat se z vězení, když vyrazí na náročnou misi. A vrátí se z ní živí. Takže je na čase trošku víc si tuhle partu představit. Vezmeme to pěkně zleva.

 

Slipknot: Bývalý zaměstnanec chemičky Christopher Weiss vyvinul provazy s extrémní výdrží. Navíc je to i zkušený nájemný vrah. Zahraje si ho kanadský indián Adam Beach, kterého můžete znát z Kódu Navajo, Kovbojů a vetřelců nebo Eastwoodova válečného dramatu Vlajky našich otců.

Captain Boomerang: Australský import George Harkness, profík na házení bumerangů, které v comicsech umí i z fleku vyrábět. Některé z jeho zbraní bývají i malinko vylepšené. V televizi se mihl ve Smallville a nedávno v Arrow. Rozhodně to není velký kámoš s Deadshotem. Jaie Cournteyho nejspíš znáte, letos ho čeká Terminátor Genisys.

The Enchantress: Svinská kouzelnice. Jediným slovem se umí měnit ze sympatické blondýnky June Moone na pěkně hnusnou černovlasou mrchu. Umí manipulovat s magickou energií a je trochu nevypočitatelná. Tvář ji propůjčí modelka Cara Delevingne, kterou letos čeká Pan nebo romance Papírová města.

Katana: S ní je to trošku složitější, oficiálně to totiž není záporačka a v seriálovém Arrow kope jasně za hrdiny. Už podle jména je jasné, že má samurajský výcvik a její meč dovede pohltit duše bytostí, které zabije. Může s ním pak komunikovat. Hrát ji bude debutantka Karen Fukuhara.

Rick Flagg:  Do role statného žoldáka Warneři původně lákali Toma Hardyho, později Jakea Gyllenhaala, nakonec ji dostal Joel Kinnaman ze Zločinu a Robocopa. Žádné nadlidské schopnosti nemá, spoléhá na dokonalý výcvik a skvělou fyzičku. Umí to s výbušninami, střelnými zbraněmi, ovládá taktiku partyzánského boje a problémy mu nedělá ani boj beze zbraní.

 

Harley Quinn: Poprvé se neobjevila v comicsu, ale v animovaném seriálu, dnes už patří mezi nepostradatelné postavy DC Universe. Bývalá psychiatrička měla na starost Jokera, bohužel se během pokusů o jeho vyléčení zbláznila. Posléze se do Jokera i zamilovala a stala se z ní nevypočitatelná psychopatka, co se chová jak zaláskovaná puberťačka a občas někomu zlomí o hlavu baseballovou pálku. Margot Robbie po Vlkovi z Wall Street snad představovat nemusíme, ne? V seriálu Arrow se sice Harley objevila, ale byl slyšet jen její hlas. Prý byla až moc velký magor na to, aby se přidala k televizní Jednotce sebevrahů.

Deadshot: Will Smith potřebuje pořádný hit, a tak se nechal ukecat do comicsové týmovky. Proč konec konců ne? Floyd Lawton alias Deadshot je navíc i celkem zajímavá postava. Nelítostný střelec, který, když má v ruce pistoli nebo pušku, patří k nejnebezpečnějším lidem na svět. A navíc kašle na to, jestli bude žít, nebo zemře a jediné, co ho udržuje v mentálně provozuschopném stavu, je jeho dcera. V Arrow měl Deadshot celkem prominentní roli, ale blíž se s ním můžete seznámit v povedeném animáku Batman: Arkham Assault (je to pecka!). Objevil se i ve Smallville.

Killer Croc: Bývalý zápasník trpěl genovou poruchou, takže je sakra velký, sakra hnusný a má tlamu, se kterou vám bez mrknutí oka urafne ruku v lokti. Čirá síla a zvířecí zuřivost v jednom, bitky s ním tak budou určitě zajímavé. Adewale Akinnuoye-Agbaje už si podobné monstrum zahrál v comicsovce Thor: Temný svět, ale objevil se i v G.I. Joe nebo ve Ztracených.

El Diablo: Chato Santana byl obyčejný gangster, po přestřelce s policií se do něj ale v nemocnici převtělil duch pomsty. A tak se pokouší v Jednotce sebevrahů vykoupit své hříchy. Jay Hernandez žádná hvězda není, ale pamatovat si ho můžete třeba z Hostelu.

Vedle téhle party pochopitelně dorazí i Joker (Jared Leto) nebo Lex Luthor (Jesse Eisenberg) a měli by se objevit také psychiatr Hugo Strange (Ike Barinhotz), zabiják Deadstroke (Jim Parrack) a zubatý King Shark (boxer Raymond Olubawale). Chybět nebude ani přítel (bývalý) přítel Wonder Woman Steve Trevor (Scott Eastwod), samotný Batman (Ben Affleck) a Amanda Waller v podání Violy Davis, která dá celou Jednotku sebevrahů dohromady. A možná to pořád není všechno, protože není úplně jasné, koho hraje Common. Green Lantern to každopádně bude jen hodně těžko...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace