Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude další Star Wars spin-off?


ikona
Mr. Hlad
bobba fettstar wars
Další část Star Wars Anthology sice nedávno přišla o režiséra, ale zase teď už víme, o kom film bude 

O tom, že se Josh Trank rozloučil s Disneym a Hvězdnými válkami, jsme psali nedávno. Obě strany se dušovaly, že se vlastně mají hrozně rádi a drží si palce u budoucích projektů, ale šeptalo se i něco o tom, že Trank je hodně svérázný člověk, jemuž dělá problém pracovat ve studiovém systému a takhle velký projekt by nezvládl. Kdo ho nahradí, se nejspíš brzy dozvíme, avšak fandové kvůli jeho odchodu ani moc neřvali, protože dosud netušili, o čem by vlastně jeho film měl být. To se teď mění. Zatímco Star Wars Anthology: Rogue One bude o partě rebelů, kteří musí získat plány Hvězdy smrti, v dalším spin-offu se dostane ke slovu známý charismatický lovec lidí.

 

Drby o tom, že Boba Fett dostane vlastní film, se tak potvrzují. Syn Jango Fetta a žoldák, který chytil Hana Sola a nadělal sakra velké problémy i Luku Skywalkerovi, má mezi příznivci Star Wars hodně fandů. Co se ale dělo mezi druhou epizodou, kde jsme ho viděli jako prcka, a Impérium vrací úder, vlastně nikdo z filmových fandů neví. Fett byl ovšem i hrdinou hromady comicsů, z nichž byla většina dost povedená, a i když z nich asi u Disneyho čerpat nebudou, potenciál tohohle hrdiny ukázaly na jedničku. Scénář a produkci má na starost Simon Kinberg, autor Sherlocka Holmese, posledních X-Menů nebo chystaného sci-fi Ridleyho Scotta The Martian.

--- 

Vytáhni v hospodě: Kinberg napsal a produkoval i Trankovu Fantastickou čtyřku. Asi tedy už věděl, do čeho s tímhle režisérem jde.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (6)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace