Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž s Batmanem a Supermanem


ikona
Mr. Hlad
batmandcsoutěžsuperman
Rozdáváme comicsy s Batmanem. Stačí si kliknout 

Sice nás od premiéry dělí ještě skoro rok, už teď je však jasné, že comicsovka Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti se bude řadit mezi nejvýznamnější filmové události příštích měsíců. První teaser se objevil nedávno a zatím jen láká spíš na atmosféru a naznačuje, že nás čeká hodně zajímavá superhrdinská bitka, ve které se nováček Ben Affleck pokusí rozbit držku Henrymu Cavillovi. Dorazit by ale mělo víc superhrdinů a celkově to vypadá, že právě tímhle filmem by se DC rádo dostalo na úroveň filmového Marvelu.

 

Jak se to povedlo, to budeme posuzovat až za rok, teď si každopádně můžete zasoutěžit. Ve spolupráci s nakladatelstvím Crew tu máme soutěž o tři comicsy, vítězové si budou moci vybrat svého brožovaného Batmana a já za sebe můžu říct, že jde o hodně vydařené čtení. Pokud byste si chtěli rozšířit knihovnu, stačí, když nám na mail souteze@moviezone.cz napíšete, jak se jmenoval celovečerní debut Zacka Snydera, režiséra Batman V Superman. Do předmětu napište Soutěž Batman a čas máte do pondělní půlnoci, vítězům dáme vědět.

Hodně štěstí

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace