Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konkurence X-Menů a Robocopa je na cestě


ikona
KarelR
bloodshotharbingerjohn wick
Co chystají režiséři Johna Wicka? 

Filmové vesmíry jsou v tuhle chvíli alfou a omegou Hollywoodu. Vzniká jich tolik, že je ani nemá smysl vyjmenovávat, na cestě je každopádně jeden další. Do blockbusterové hry se totiž vrhá comicsové vydavatelství Valiant Entertainment, které chce dostat na plátno hned dvě série – Bloodshot a Harbinger.

Bloodshoot je příběhem zesnulého vojáka Boba Laytona, kterému tajná vládní agentura vymaže myšlenky, dá mu pár technologických upgradeů a oživí ho, aby mohl fungovat jako nezastavitelná mašina na zabíjení. Hmm… kde už jsme to jenom viděli? Omnoho originálnější potom není ani Harbinger. To je comics o teenagerech se superschopnostmi, kteří jsou na útěku před Harbinger Foundation – organizací, která je chce využít k získání nadvlády nad světem.

 

U Valiantu holt kopou druhou ligu a nejspíš to dobře vědí. Tuhle situaci ale chtějí změnit díky smlouvě se Sony, která jim zaručuje dva filmy ke každé sérii plus adaptaci jejich crossoveru Harbinger War. Na čem celý tenhle plán stojí? Samozřejmě na dobrém rozjezdu Bloodshota, o který se postarají David Leitch and Chad Stahelski, režiséři Johna Wicka.

Že by celé tohle smýšlení bylo eRkové a béčkové? Pokud ano, je to vlastně dobře. Řádně krvavý Bloodshoot by se tak odlišil od Robocopa a Harbinger by nešel přímo proti X-Menům, tyhle záměry jsou ale zatím čirá spekulace. Je docela možné, že v Sony chtějí PG-13… a že se bude muset stát zázrak, aby tyhle plány neskončily u prvního filmu.

---

Vytáhni v hospodě: Leitch a Stahelski se motají také kolem Johna Wicka 2 a ujetosti Cowboy Ninja Viking s Chrisem Prattem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace