Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rogue One: Star Wars Story: Announcement teaser

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

TonyClifton

319986
http://www.moviezone.cz/clanek/28859-cival-zna-pravdu-filmove-trailery-lzou/
TonyClifton
0 0
reagovat
Trailerová kampaň byla fail. Ty trailery byly jedny z nej, co jsem kdy viděl, ale prostě nejde lákat na uplně jinej film, než bude v kinech.
319717
Trailerová kampaň byla fail. Ty trailery byly jedny z nej, co jsem kdy viděl, ale prostě nejde lákat na uplně jinej film, než bude v kinech.
0 0
reagovat
Lima: Vždyť sem jednak psal v pochvalném duchu o "původní Godzille", což vážně myslím původní, jako originální, jako první a poselství toho filmu moc dobře chápu. A pak píšu, že jsem viděl i "pozdější kousky", což, ano, jsou i další filmy a i když jsem to napsal dost blbě, moje myšlenka byla, že ty už se mi nelíbily. Z dalších řádků to ale vyčíst jde. Ne neviděl sem je všechny a raději je ani vidět nechci. A já se nebavím o zábavnosti. Vlastně ona byla zábavná i ta nová verze, bohužel někdy až nechtěně směšná, ale o kvalitách filmu to nevypovídá zhola nic...
Medvědí službu tomu všemu samozřejmě udělala celková propagace v čele s vynikajícími trailery. Očekával jsem něco úplně jiného. A opět říkám, třeba já loňský film hodnotím průměrně, možná lehce nadrůměrně. Ovšem víc, jak sladká pocta pro fanoušky a tudíš pro ně výborný film, pro ostatní ale pořád jen lehce nadprůměrný film to není.
319714
Lima: Vždyť sem jednak psal v pochvalném duchu o "původní Godzille", což vážně myslím původní, jako originální, jako první a poselství toho filmu moc dobře chápu. A pak píšu, že jsem viděl i "pozdější kousky", což, ano, jsou i další filmy a i když jsem to napsal dost blbě, moje myšlenka byla, že ty už se mi nelíbily. Z dalších řádků to ale vyčíst jde. Ne neviděl sem je všechny a raději je ani vidět nechci. A já se nebavím o zábavnosti. Vlastně ona byla zábavná i ta nová verze, bohužel někdy až nechtěně směšná, ale o kvalitách filmu to nevypovídá zhola nic... Medvědí službu tomu všemu samozřejmě udělala celková propagace v čele s vynikajícími trailery. Očekával jsem něco úplně jiného. A opět říkám, třeba já loňský film hodnotím průměrně, možná lehce nadrůměrně. Ovšem víc, jak sladká pocta pro fanoušky a tudíš pro ně výborný film, pro ostatní ale pořád jen lehce nadprůměrný film to není.
0 0
reagovat
KARLOS: Napsal jsi to hezky, akorát ve tvých slovech cítím menší rozpor. V jednom odstavci si stěžuješ na "opravdu hloupou" dějovou kostru u nové Godzilly, ale dále píšeš, že se ti japonská Godzilla líbila. Předpokládám tedy, že myslíš tu úplně první, vážně hororově zamýšlenou, se seriózním protiválečným poselstvím. Protože jinak ty ostatní - to je jeden scenáristický brak vedle druhého (vedle některých dílů je Edwardsův film úplný Shakespeare), ale to nijak nesnižuje jejich zábavnost, obrovský (zdůrazňuji OBROVSKÝ) guilty-pleasure potenciál. Člověk, který to nakouká, se musí prostě do té ujeté japonské mentality úplně zamilovat (jako se to stalo mě).
319705
KARLOS: Napsal jsi to hezky, akorát ve tvých slovech cítím menší rozpor. V jednom odstavci si stěžuješ na "opravdu hloupou" dějovou kostru u nové Godzilly, ale dále píšeš, že se ti japonská Godzilla líbila. Předpokládám tedy, že myslíš tu úplně první, vážně hororově zamýšlenou, se seriózním protiválečným poselstvím. Protože jinak ty ostatní - to je jeden scenáristický brak vedle druhého (vedle některých dílů je Edwardsův film úplný Shakespeare), ale to nijak nesnižuje jejich zábavnost, obrovský (zdůrazňuji OBROVSKÝ) guilty-pleasure potenciál. Člověk, který to nakouká, se musí prostě do té ujeté japonské mentality úplně zamilovat (jako se to stalo mě).
0 0
reagovat
a k tomu ako tu niektory obhajuju, ze godzillu bolo malo vidiet, ze mladasi potrebuju akciu, tak to je blbina.
ja nejsom vobec mladas, godzill som videl hodne vela. a tam je ten problem
Tam ide o to, ze taky Cloverfield, Super 8, Alien, Predator ... to hraju na tu miesteriozitu, divakovi pracuje predstavivost, graduje v nom napatie a na konci sa docka skveleho finale. Ale to funguje jedine ak spravia nieco nove, nezname.
Ak tu potvoru uz vsetci poznaju tak to velmi nefunguje. To ako keby teraz niekto natocil Predatora a cely film ho skryval a ukaze ho az na konci. To by sa im na to fanusikovia pekne vysrali.
Godzillu vsetci notoricky poznaju, tak nema vyznam ju tajit vo filme a neukazovat divakovy. Nuz to presne spravili, prvy krat sa objavi az za hodinu "nudneho" filmu, aby ju ukazali na 5 sekund a zase pol hodinu ju neni videt. (teda chrbat vo vode :D) pre mna to nefunguje v ziadnom pripade.
Radsej mohli tajit to Muto, (ktore aj tak stalo za hovno) a prekvapit s tym, spravit nieco uber cool, vacsie ako godzilla.
Hrozne to odflakli, ako scenaristicky tak napadovo. Mozno znalci sa tu budu vytesovat,co maju nastudovane vsetky filmy s godzillou, ze to japonske a podbne hovadiny.

ale tak uz mlcim, mne ten film pride na 21. storcie hrozne slaby, nudny a neinovativny. Mohol by niekde inde, Pacific Rim to dokazal, aj bez slavneho mena. Tak ma vyzera inovativny film s priseramy.
319703
a k tomu ako tu niektory obhajuju, ze godzillu bolo malo vidiet, ze mladasi potrebuju akciu, tak to je blbina. ja nejsom vobec mladas, godzill som videl hodne vela. a tam je ten problem Tam ide o to, ze taky Cloverfield, Super 8, Alien, Predator ... to hraju na tu miesteriozitu, divakovi pracuje predstavivost, graduje v nom napatie a na konci sa docka skveleho finale. Ale to funguje jedine ak spravia nieco nove, nezname. Ak tu potvoru uz vsetci poznaju tak to velmi nefunguje. To ako keby teraz niekto natocil Predatora a cely film ho skryval a ukaze ho az na konci. To by sa im na to fanusikovia pekne vysrali. Godzillu vsetci notoricky poznaju, tak nema vyznam ju tajit vo filme a neukazovat divakovy. Nuz to presne spravili, prvy krat sa objavi az za hodinu "nudneho" filmu, aby ju ukazali na 5 sekund a zase pol hodinu ju neni videt. (teda chrbat vo vode :D) pre mna to nefunguje v ziadnom pripade. Radsej mohli tajit to Muto, (ktore aj tak stalo za hovno) a prekvapit s tym, spravit nieco uber cool, vacsie ako godzilla. Hrozne to odflakli, ako scenaristicky tak napadovo. Mozno znalci sa tu budu vytesovat,co maju nastudovane vsetky filmy s godzillou, ze to japonske a podbne hovadiny. ale tak uz mlcim, mne ten film pride na 21. storcie hrozne slaby, nudny a neinovativny. Mohol by niekde inde, Pacific Rim to dokazal, aj bez slavneho mena. Tak ma vyzera inovativny film s priseramy.
0 0
reagovat
Já se na to Rogue One tak strašně těším, ale to do téhle diskuze vlastně vůbec nepatří, takže:



Mně se líbí jak Emmerichova, tak Garethova Godzilla :)
319678
Já se na to Rogue One tak strašně těším, ale to do téhle diskuze vlastně vůbec nepatří, takže: Mně se líbí jak Emmerichova, tak Garethova Godzilla :)
0 0
reagovat
Lima má samozřejmě pravdu. Edwards dokonce i v řadě rozhovorů přiznává, že vyrůstal na klasice a chtěl jí svým způsobem vzdát hold. Což znamená míň akce, hodně teasování. Plus přihodil dle něj vtipný usekávání akce a odklony v perspektivě. Pravda, někomu se to líbit nemusí, pořád to ale ve výsledku znamená, že Edwards především natočil film přesně podle vlastní vize. A to do puntíku. A právě proto ho u Disneyho chtěli. Stejně jako Tranka nebo Abramse.

Ve výsledku je stejně jedno, jestli se vám Godzilla líbila, nebo ne. Edwards na rozdíl od vás dělá nový Star Wars. A vy na ně stejně i přes držkování proti němu půjdete hned první den, takže kde je vlastně problém? :D
319677
Lima má samozřejmě pravdu. Edwards dokonce i v řadě rozhovorů přiznává, že vyrůstal na klasice a chtěl jí svým způsobem vzdát hold. Což znamená míň akce, hodně teasování. Plus přihodil dle něj vtipný usekávání akce a odklony v perspektivě. Pravda, někomu se to líbit nemusí, pořád to ale ve výsledku znamená, že Edwards především natočil film přesně podle vlastní vize. A to do puntíku. A právě proto ho u Disneyho chtěli. Stejně jako Tranka nebo Abramse. Ve výsledku je stejně jedno, jestli se vám Godzilla líbila, nebo ne. Edwards na rozdíl od vás dělá nový Star Wars. A vy na ně stejně i přes držkování proti němu půjdete hned první den, takže kde je vlastně problém? :D
0 0
reagovat
Lima: Já to zkusím říct jinak. Konkrétně mně vůbec nevadí to formování filmu do japonského ducha a to, že tam je Godzilla minimálně, mi vyhovuje. Useknutí na letišti a přesunutí celého souboje do televize považuju za odvážný a hlavně velmi zábavný krok.
Jenže osobně mi na nejnovější Godzille vadí právě to, že tenhle přístup mixuje se západním přístupem a bere k tomu nejhorší ingredience – hloupou, ale opravdu HLOUPOU dějovou kostru, naprosto nesmyslně chovající se postavy (vykreslené navíc do nesympatických postav, nebo to bylo nesympatické herecké obsazení? Těžko říct), hraní si na vážnou notu, ale tento záměr podkopávat tak očividně „teď se musíme bavit“ a především – jsme hrozně chytří, tak tam těch hloupostí můžeme nasekat kolik chceme.
Původní Godzillu sem viděl – ano, tu japonskou – a velmi se mi líbila. A líbila se mi i velmi triková stránka, sice archaická, ale stoprocentně funkční a na svou dobu invenční. Viděl jsem i pozdější kousky a ty už tolik ne, v mých očích se blížila braku, když si to v nich na férovku rozdávali v papundeklových jedlových hájích rozdávala obrovská gumová Godzilla hraná poloomdlévajícím člověkem s obřím motýlem zavěšeným na lanech. Ale to je možná jen „můj špatný vkus“ a nedokážu ocenit východní umění.
Kousek z minulého roku se snaží vzdávat hold jak filmu prvnímu, tak i jeho následovníkům. V prvním bodě by se to dařilo, kdyby film nedělal kompromisy mezi „východním a zípadním“, v tom druhém se to daří tak napůl, protože ve chvíli, kdy MUTO přestane bavit – a to přestane díky struktuře a výstavbě filmu velmi rychle, tahle pocta ztrácí význam.
Ano, Edwardsova Godzilla má dvě opravdu skvělé scény – ono letiště (především pak celá pasáž s příchodem samotné ještěrky) a pak scéna na mostě, kterou sem chtěl velmi dlouho vidět (chtěl sem ji vidět už v Monstru Reevese, ale nedostal sem ji – protože mnohem menší film a jiné uchopení filmu a pak sem něco podobného chtěl vidět v Pacific Rim a nedostal sem to, protože ten film je stejné peklo jako tahle Godzilla) a dostal sem ji do půntíku přesně v takové podobě, v jaké sem si ji vysnil. Ale to je tak všechno a dvě výborné scény nedělaj výborný film.
Edwards JE schopný režisér, o tom se hádat nebudu a SW by mu fakt mohly prospět, protože tu už jednou vzpomínanou tvůrčí volnost bude mít mnohem korigovanější. Možná bych se ho nebál označit i za tvůrce s jasnou vizí. Limity ale má a to zrovna v těch nejpodstatnějších věcech – jako pevněji vést herce a vyprávět smysluplný příběh. Hodně z toho dělá scénář, takže házet na něj veškerou vinu za to, že to s onou novou Godzillou úplně nevyšlo, není od ostatních přítomných taky úplně fér. Ale nová Godzilla je prostě přinejlepším průměrný film a na tom se neshodnou masy (těm se ten film očividně líbil), ale právě oni náročnější diváci, byť náročnější diváci mainstreamu.
319664
Lima: Já to zkusím říct jinak. Konkrétně mně vůbec nevadí to formování filmu do japonského ducha a to, že tam je Godzilla minimálně, mi vyhovuje. Useknutí na letišti a přesunutí celého souboje do televize považuju za odvážný a hlavně velmi zábavný krok. Jenže osobně mi na nejnovější Godzille vadí právě to, že tenhle přístup mixuje se západním přístupem a bere k tomu nejhorší ingredience – hloupou, ale opravdu HLOUPOU dějovou kostru, naprosto nesmyslně chovající se postavy (vykreslené navíc do nesympatických postav, nebo to bylo nesympatické herecké obsazení? Těžko říct), hraní si na vážnou notu, ale tento záměr podkopávat tak očividně „teď se musíme bavit“ a především – jsme hrozně chytří, tak tam těch hloupostí můžeme nasekat kolik chceme. Původní Godzillu sem viděl – ano, tu japonskou – a velmi se mi líbila. A líbila se mi i velmi triková stránka, sice archaická, ale stoprocentně funkční a na svou dobu invenční. Viděl jsem i pozdější kousky a ty už tolik ne, v mých očích se blížila braku, když si to v nich na férovku rozdávali v papundeklových jedlových hájích rozdávala obrovská gumová Godzilla hraná poloomdlévajícím člověkem s obřím motýlem zavěšeným na lanech. Ale to je možná jen „můj špatný vkus“ a nedokážu ocenit východní umění. Kousek z minulého roku se snaží vzdávat hold jak filmu prvnímu, tak i jeho následovníkům. V prvním bodě by se to dařilo, kdyby film nedělal kompromisy mezi „východním a zípadním“, v tom druhém se to daří tak napůl, protože ve chvíli, kdy MUTO přestane bavit – a to přestane díky struktuře a výstavbě filmu velmi rychle, tahle pocta ztrácí význam. Ano, Edwardsova Godzilla má dvě opravdu skvělé scény – ono letiště (především pak celá pasáž s příchodem samotné ještěrky) a pak scéna na mostě, kterou sem chtěl velmi dlouho vidět (chtěl sem ji vidět už v Monstru Reevese, ale nedostal sem ji – protože mnohem menší film a jiné uchopení filmu a pak sem něco podobného chtěl vidět v Pacific Rim a nedostal sem to, protože ten film je stejné peklo jako tahle Godzilla) a dostal sem ji do půntíku přesně v takové podobě, v jaké sem si ji vysnil. Ale to je tak všechno a dvě výborné scény nedělaj výborný film. Edwards JE schopný režisér, o tom se hádat nebudu a SW by mu fakt mohly prospět, protože tu už jednou vzpomínanou tvůrčí volnost bude mít mnohem korigovanější. Možná bych se ho nebál označit i za tvůrce s jasnou vizí. Limity ale má a to zrovna v těch nejpodstatnějších věcech – jako pevněji vést herce a vyprávět smysluplný příběh. Hodně z toho dělá scénář, takže házet na něj veškerou vinu za to, že to s onou novou Godzillou úplně nevyšlo, není od ostatních přítomných taky úplně fér. Ale nová Godzilla je prostě přinejlepším průměrný film a na tom se neshodnou masy (těm se ten film očividně líbil), ale právě oni náročnější diváci, byť náročnější diváci mainstreamu.
0 0
reagovat
duro má samozřejmě pravdu.
319659
[b]duro[/b] má samozřejmě pravdu.
0 0
reagovat

duro

a Cloverfield bol :+aj ked tam príšera skoro nebola, s digitálnimi šrotmi to nič nemá
319658
a Cloverfield bol *:+*aj ked tam príšera skoro nebola, s digitálnimi šrotmi to nič nemá
duro
0 0
reagovat

duro

ne a to druhe tiez ne :D dobre zrezirovane myslis niektore postavy, ktore hraju akoby ich nikto "nerežiroval" či polku filmu je tma a kokot je videt? :D
319657
ne a to druhe tiez ne *:D* dobre zrezirovane myslis niektore postavy, ktore hraju akoby ich nikto "nerežiroval" či polku filmu je tma a kokot je videt? *:D*
duro
0 0
reagovat
Nevidel som žiadnu japonskú Godzillu a predsa si myslím, že tá vlaňajšia je omnoho lepší film ako tá od Emmericha. Je to úplne skvele zrežírované, takže to nepochopenie pramení čisto iba z toho, že mlaďasom odchovaným digitálnymi šrotmi nesadol ten koncept "príšeru a demoláciu ukážeme naplno až na konci".
319656
Nevidel som žiadnu japonskú Godzillu a predsa si myslím, že tá vlaňajšia je omnoho lepší film ako tá od Emmericha. Je to úplne skvele zrežírované, takže to nepochopenie pramení čisto iba z toho, že mlaďasom odchovaným digitálnymi šrotmi nesadol ten koncept "príšeru a demoláciu ukážeme naplno až na konci".
0 0
reagovat
Loňská Godzilla mě nebavila a přesto nemám problém tomu režisérovi věřit, že natočí dobrý film. proč? protože ačkoliv se mi ta Godzilla nelíbila, respektuju to kulturní dědictví, které Edwards v jeho filmu zohlednil. Je vidět, že je fanoušek a dal si práci s tím, aby natočil film, na který budou moct ostatní fanoušci (viz. Lima) být hrdí. A teď udělá to samé se Star Wars a válečnou tématikou. Kdo to nevidí, nebo tomu nevěří - však počkejte do 2016.
319653
Loňská Godzilla mě nebavila a přesto nemám problém tomu režisérovi věřit, že natočí dobrý film. proč? protože ačkoliv se mi ta Godzilla nelíbila, respektuju to kulturní dědictví, které Edwards v jeho filmu zohlednil. Je vidět, že je fanoušek a dal si práci s tím, aby natočil film, na který budou moct ostatní fanoušci (viz. Lima) být hrdí. A teď udělá to samé se Star Wars a válečnou tématikou. Kdo to nevidí, nebo tomu nevěří - však počkejte do 2016.
0 0
reagovat
ak japonska godzilla znamena, ze jej je vo filme minimum, jeden azijec tam celu dobu cumi do blba, bojove sceny strihnu skorej nez sa zacne bojovat (letisko, scena v meste cez den), a tie ktore nestrihnu su v tme, a dej sa sustredi na totalne tupeho hlavneho hrdinu, ze sa odignureju vybuch jadrovej zbrane na konci filmu .... tak potom ok, je japonska az po usi :D
takze sa omluva, upresnim svoje vyjadrenie, Edwardsova Japonska Godzilla je tupy a navyse nudny film :+
319646
ak japonska godzilla znamena, ze jej je vo filme minimum, jeden azijec tam celu dobu cumi do blba, bojove sceny strihnu skorej nez sa zacne bojovat (letisko, scena v meste cez den), a tie ktore nestrihnu su v tme, a dej sa sustredi na totalne tupeho hlavneho hrdinu, ze sa odignureju vybuch jadrovej zbrane na konci filmu .... tak potom ok, je japonska az po usi *:D* takze sa omluva, upresnim svoje vyjadrenie, Edwardsova Japonska Godzilla je tupy a navyse nudny film *:+*
0 0
reagovat
A přesto tu komentář vidím, to je divný :-o Jo jsem ignorant, ale myslím si, že by si tenhle film prostě měl užít i ignorant. Doslova miluju Pulp Fiction, Hanebný pancharty, Djanga a jsem totální ignorant 99% filmů na který Tarantino odkazuje a kterým skládám poctu, v životě nechci většinu z nich vidět, no neni to zvláštní?
V Americe dala Edwardsova Godzilla 200 mega, drtivou většinu tržeb těhle blockbusterů tvoří teenageři. Kolik z nich si myslíš, že z nich má v malíku ty původni Godzilly? Hodně moc bych se divil, kdyby to bylo aspoň 10%...
319618
A přesto tu komentář vidím, to je divný :-o Jo jsem ignorant, ale myslím si, že by si tenhle film prostě měl užít i ignorant. Doslova miluju Pulp Fiction, Hanebný pancharty, Djanga a jsem totální ignorant 99% filmů na který Tarantino odkazuje a kterým skládám poctu, v životě nechci většinu z nich vidět, no neni to zvláštní? V Americe dala Edwardsova Godzilla 200 mega, drtivou většinu tržeb těhle blockbusterů tvoří teenageři. Kolik z nich si myslíš, že z nich má v malíku ty původni Godzilly? Hodně moc bych se divil, kdyby to bylo aspoň 10%...
0 0
reagovat
TonyClifton: Tvůj poslední příspěvek je příkladný výblitek ignoranta, zpupně povýšenecký, takový mi ani nestojí za komentář ;)
319605
TonyClifton: Tvůj poslední příspěvek je příkladný výblitek ignoranta, zpupně povýšenecký, takový mi ani nestojí za komentář *;)*
0 0
reagovat

Lima

Prosimtě píšeš to tu po třetí a pořád jsi mi nevysvětlil jak by to mělo být relevantní vzhledem ke kvalitám filmu. Ten film v distribuci takový jaký byl, byl primárně točenej pro USA a celosvětový trh, jestli se ho někdo rozhodne otírat o Japonskou nebo křováckou kulturu je jenom a jenom jeho problém.
S tímhle pseudoargumentem, že ta stravitelnější Godzilla není vlasttně Godzilla už jsem se setkal a je mi tak moc volný. Přestaňte už tu s nějakejma originama, komiksama, předlohama apod. jako by to bylo nějaký dogma. Tohle jsou stránky o současných filmech. A když je podle mne první Godzilla asi trilionkrát zábavnější blockbuster, tka je mi fakt jedno, že ignoruje nějakých 29 z dnešního pohledu totálně hnusných a nekoukatelných filmů.
319594
Prosimtě píšeš to tu po třetí a pořád jsi mi nevysvětlil jak by to mělo být relevantní vzhledem ke kvalitám filmu. Ten film v distribuci takový jaký byl, byl primárně točenej pro USA a celosvětový trh, jestli se ho někdo rozhodne otírat o Japonskou nebo křováckou kulturu je jenom a jenom jeho problém. S tímhle pseudoargumentem, že ta stravitelnější Godzilla není vlasttně Godzilla už jsem se setkal a je mi tak moc volný. Přestaňte už tu s nějakejma originama, komiksama, předlohama apod. jako by to bylo nějaký dogma. Tohle jsou stránky o současných filmech. A když je podle mne první Godzilla asi trilionkrát zábavnější blockbuster, tka je mi fakt jedno, že ignoruje nějakých 29 z dnešního pohledu totálně hnusných a nekoukatelných filmů.
Lima
0 0
reagovat
Na Zille jsem vyrůstal a líbila se mi ... pak jsem se dozvěděl, že se točí Godzilla a tak jsem si zkouknul aspoň tu nejstarší plus pár dílů těch novějších. A musím říct, že ta nová Godzilla je poctou právě pro tu japonskou. Film se mi hodně líbil (2x v kině) a je jen jedna jediná věc, kterou bych filmu vytknul ... a to souboj na letišti. Ten kdyby nebyl ustřižený, tak je film o hodně lepší, ale i tak ho hodně žeru.
319569
Na Zille jsem vyrůstal a líbila se mi ... pak jsem se dozvěděl, že se točí Godzilla a tak jsem si zkouknul aspoň tu nejstarší plus pár dílů těch novějších. A musím říct, že ta nová Godzilla je poctou právě pro tu japonskou. Film se mi hodně líbil (2x v kině) a je jen jedna jediná věc, kterou bych filmu vytknul ... a to souboj na letišti. Ten kdyby nebyl ustřižený, tak je film o hodně lepší, ale i tak ho hodně žeru.
0 0
reagovat
TonyClifton: Emmerichova ´Zilla´ (záměrně nepíšu Godzilla, zasvěcení ví svý, ostatní ať si o tom něco zjistí) a japonská Godzilla jsou naprosto odlišný dva světy, mentálně i kulturně. Edwards to pojal blíže asijské mentalitě, proto jeho pojetí je pro mnohé tak nezkousnutelné. Takže nechápu, co ty a tobě podobní tady pořád rozporujete :))
319561
TonyClifton: Emmerichova ´Zilla´ (záměrně nepíšu Godzilla, zasvěcení ví svý, ostatní ať si o tom něco zjistí) a japonská Godzilla jsou naprosto odlišný dva světy, mentálně i kulturně. Edwards to pojal blíže asijské mentalitě, proto jeho pojetí je pro mnohé tak nezkousnutelné. Takže nechápu, co ty a tobě podobní tady pořád rozporujete *:))*
0 0
reagovat
Edwardsova Godzilla je jednoducho japonská, úplne iný štýl než západná tvorba, preto je to pre väčšinu ťažko stráviteľné.
319559
Edwardsova Godzilla je jednoducho japonská, úplne iný štýl než západná tvorba, preto je to pre väčšinu ťažko stráviteľné.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se