Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman a Superman vs. Star Wars?


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/supermanstar wars
Tohle by mohla být zajímavá potyčka... 

Ve druhé polovině dubna začne dobývat planetu dvojka Avengers. Už v tuhle chvíli se spekuluje o tom, že bude mít největší víkendový otvírák všech dob, není tedy divu, že přitahuje hodně trailerové pozornosti. Snad každý chce mít před filmem upoutávku. A dva velké filmy si kvůli tomu možná polezou do zelí.

 

Iron Mana a spol. si totiž jako odrazový můstek vybrala sedmá epizoda Star Wars i Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti. U sci-fi giganta je to pochopitelné, Marvel i Lucasfilm má pod palcem Disney, takže budou Avengers prodávat domácí stříbro. Trailer Star Wars nicméně s premiérou nepočká až na 1. května. Na 99% ho uvidíme už zítra (!) v rámci události Star Wars Celebration, která bude streamovaná přímo na internet.

Disney tak uspokojí všechny hardcore fanoušky a zbytek diváctva trailer uvidí u Avengers. Solidní plán, nyní to ale vypadá, že ho zmerčili u Warnerů a chtějí se na Avengers a Star Wars krapet přiživit. Debut traileru Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti nás údajně čeká už v pondělí, ve čtvrtek ale dostaneme na Twitteru Zacka Snydera pětivteřinovou ochutnávku. A to přesně hodinu před začátkem Star Wars Celebrations, aby se pěkně mohla šířit v době, kdy bude mnoho filmových nadšenců napjatě zírat do monitoru.

 

Samozřejmě je slušná šance, že jsou tyhle drby mimo a Batman se Supermanem se objeví až v půlce května u Šíleného Maxe. Pokud ale nejsou, půjde o další DC dloubnutí, které pochopitelně vygeneruje hlavně kliky a mediální pozornost. Takže... ano, Warneři každopádně nemají co ztratit.

---

Vytáhni v hospodě: Avengers se předevčírem zastavili u Jimmyho Kimmela. A potitulková scéna neměla chybu...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace