Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Christopher Nolan a jeho filmy


ikona
Mr. Hlad
christopher nolaninterstellar
To nejlepší z kariéry jednoho z největších režisérů současnosti v jednom jediném videu 

Co film, to perla. Christopher Nolan je momentálně jedním z největších režisérů, které má filmový svět k dispozici. Fandové i kritici se hádají o to, jestli je novým Kubrickem, Spielbergem nebo Hitchcockem. Na svém kontě má originální malé thrillery, epickou comicsovou trilogii, velkolepou sci-fi i komorní psychologické drama o souboji dvou bývalých přátel. Co natočí příště, zatím nevíme, ale i kdyby to byl sequel Nahoty na prodej, nejspíš by to byl nářez. Oscar mu sice pořád ještě chybí, ale na druhou stranu jeho filmy si pamatuje i dnes a budeme si je pamatovat i za pár let, což se o spoustě oscarovek říct nedá.

 

Videa, ve kterých fandové skládají poctu svým oblíbeným filmařům tím, že sestříhají nejlepší momenty z jejich filmů a přihodí k tomu nějakou epickou hudbu, obvykle dáváme do Výplachů, tohle si ale zaslouží svou vlastní novinku a to z několika důvodů. Zaprvé výplach bude až za pět dní, zadruhé má patnáct minut a to je docela dost a zatřetí je tak super, že si o vlastní článek prostě říká. Tak si ho užijte.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace