Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel a novinky z Fáze 3


ikona
Mr. Hlad
avengersdoctor strangemarvelspider-man
Jak to vypadá se třetím Thorem, Captain Marvel, Black Pantherem a Spider-Manem? 

Marvel a Kevin Feige mají teď plné ruce práce s propagací dvojky Avengers a začínají intenzivně pracovat na tom, aby se stal hit i z Ant-Mana. V budoucnu to ale nejspíš bude ještě mnohem horší, protože Fáze 3 bude skutečně epická. Captain America: Civil War bude mír premiéru za rok a za kamerou opět budou bratři Russovi a na podzim 2016 se objeví i Doctor Strange Scotta Derricksona s Benedictem Cumberbatchem. V květnu 2017 se vrátí Strážci Galaxie a o pár měsíců později dorazí Spider-Man, který by nakonec skutečně měl být příběhem Petera Parkera, jemuž ovšem bude patnáct let a krom bitek s protivníky má řešit střední školu. A Feige tvrdí, že určitě nedostaneme další origin. A jak jsou na tom ostatní chystané filmy?

 

Thor: Ragnarok, jenž doraz za dva roky, by měl brzy mít hotovou první verzi scénáře. Podobné to je i u Black Panthera, u něhož ale Feige shání i režiséry a během příštích několika týdnů má prý schůzky s potenciálními kandidáty a pomalu probíhá i casting a hledají se spoluhráči pro Chadwicka Bosemana. Inhumans prý zatím nejsou úplně na pořadu dne. No a pak je tu Captain Marvel. S touhle superhrdinkou se původně počítalo už do dvojky Avengers, nakonec se ovšem studio rozhodlo hodit tenhle nápad za hlavu a místo nové a hotové postavy v kostýmu ji dopřát vlastní sólovku, kde vysvětlí její původ. Momentálně sice studio nemá ani herečku ani scenáristy, ale pokouší se ulovit autorku Strážců galaxie Nicole Perlman a Meg LeFauve, která je zodpovědná za pixarovku V hlavě. No a pak přijdou na řadu Avengers: Infinity War. Takže pokud už teď máte comicsů plné zuby, radši se v příštích letech kinům vyhýbejte.

--- 

Vytáhni v hospodě: V souvislostí s postavou Captain Marvel se v minulosti mluvilo o Emily Blunt nebo Katee Sackhoff

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace