Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro a strašidelný zámek


ikona
Mr. Hlad
guillermo del torohellboyryan gosling
Guillermo del Toro se chystá oživit jeden z nejslavnějších strašidelných domů všech dob. A chce u toho Ryana Goslinga 

Guillermo del Toro toho asi moc nenaspí. V říjnu bude mít premiéru jeho duchařina s Lokim v hlavní roli Purpurový vrch, na rok 2017 chystá dvojku Pacific Rim a ve hře je pořád ještě jeho třetí Hellboy. Krom toho se stále motá kolem Pinocchia nebo DC comicsovky trošku temnějšího rázu Justice League Dark. A aby toho nebylo málo, oživil i jeden ze svých starších projektů. Měl by totiž přivést na plátna kin atrakci z Disneylandu Haunted Masion. Fungovalo tu u Pirátů z Karibiku, tak proč ne u tohohle strašidelného domu? No … možná proto, že v roce 2003 to s ním už zkoušel Eddie Murphy a jeho rodinně-komediální pojetí dopadlo velmi špatně. Možná i proto del Toro všude tvrdí, že jeho verze bude skutečně strašidelná a děsivá.

 

A nejspíš i hvězdně obsazená. Vypadá to totiž, že o hlavní roli se momentálně vyjednává s Ryanem Goslingem. Pokud by se mu ho povedlo ukecat, měl by po Tomu Hiddlestoneovi z Purpurového vrchu v kapse dalšího hezouna, který umí hrát a jehož plakáty zdobí pokoje dvanáctiletých i sedmdesátiletých fanynek, ale jenž ještě nedostal příležitost odtáhnout svým jménem velký film. Na scénáři se už nějakou dobu pracuje, dorazit by měl i del Torův dvorní herec monster Doug Jones, tak uvidíme, kdy se začne dít něco zajímavého. Ale celkem by dávalo smysl, kdyby se do Haunted Mansion tenhle mexický filmař pustil ještě před Pacific Rim 2. Člověk by pak možná pochopil, proč mu sequel jeho sci-fi propadáku odklepli.

--- 

Vytáhni v hospodě: Hlavním monsterm by měl být v Haunted Mansion The Hatbox Ghost. V samotné atrakci už není, říká se, že byl odmontován, protože byl příliš děsivý.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace