Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Jump Street má zápletku


ikona
KarelR
22 jump street23 jump street
Schmidt a Jenko se vrátí. 

... jenom nám zatím nikdo neřekne jakou. O 23 Jump Street se spekuluje už od premiéry dvojky, a to i přes to, že se v potitulkové scéně doslova spálily všechny mosty. Schmidt a Jenko se objevili v kupě dalších filmů a dostali i kreslený seriál a videohru, čímž dali Lord s Millerem jasně najevo, co si o ždímání značky myslí. Co je ale větší výzva než navázat na něco, na co se na první i druhý pohled navázat nedá?

Přesně takhle přemýšlí i obletované režisérské duo, takže je další film prakticky jistý. V tuhle chvíli už je dokonce i naplánovaný a prý bude zohledňovat všechna vymyšlená pokračování z konce dvojky. Zároveň má být velmi odvážný a odvyprávět další kapitolu téhle policejní "ságy" v dosud neviděném stylu, takže se připravte na vyloženě šílené příběhové čachry.

 

Dojde na crossover s Muži v černém? Anebo třeba s Krotiteli duchů, kteří jsou Lordovi s Millerem cpáni horem dolem? Stát se může prakticky cokoliv, je ale samozřejmě otázkou, jestli to tentokrát nebude dalece přes čáru. Už rozvedení Lego příběhu do mnoha dalších filmů zní jako ředění dobrého nápadu. A pokud nepřijde další záchvěv autorské geniality, další Jump Steet může snadno skončit průšvihem.

---

Vytáhni v hospodě: Scéna z 33 Jump Street: Generations, ve které se Tatum potká s Richardem Griecem, se původně natočila klasicky pro 22 Jump Street. Právě Grieco hlavní hrdiny nasměroval do Mexika.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace