Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformeři ve stylu Marvelu


ikona
Mr. Hlad
michael baytransformers
Roboti Michalea Baye vám polezou i ušima. DreamWorks má v plánu tuhle sérii vyždímat až na dřeň 

První Transfromeři nám před osmi lety totálně vytřeli zrak. Michael Bay natočil parádní velkolepou podívanou pro celou rodinu, kde nechyběla skvělá akce, což se dalo čekat, ale byla tam i humor a emoce. Pak už však šla kvalita dolů. Tržby ovšem ne. Ať už si o téhle sérii myslíte cokoliv, trojka se čtyřkou utržily přes miliardu, takže všechny vaše argumenty mají v DreamWorks víte kde. Další Transformeři zkrátka budou a pětka dorazí příští rok. To ovšem není konec. Spíš začátek.

 

Studio se totiž rozhodlo udělat z hyperúspěšné série ságu, která by fungovala jako marvelovky, případně nové Hvězdné války. Zkrátka nás v příštích letech čeká nejen hromada sequelů, ale i spousta spin-offů. Konec konců je kde brát, animovaný seriál i comicsy nabídly před lety dost zajímavého materiálu a prozkoumat víc dinoboty nebo výlet na Cybertron by určitě ocenil nejeden fanda. Michael Bay, producenti Steven Spielberg a Lorenzo di Bonaventura nově oscarový scenárista Akiva Goldsman budou mít dohled nad vymýšlením nových příběhů. Samotné scénáře nejspíš dostane na starost někdo jiný, ale tahle čtveřice by měla být zárukou toho, že to celé bude dávat smysl (i když to je ve světě Transformers trochu protimluv). Zatím to nevypadá, že se publikum robotů přejedlo, tak uvidíme, jestli se povede z tohohle hračkářského vesmíru vytáhnout víc než hlasité akční bordely sloužící jako reklama na hračky. Nějaký ten příběh a zajímavé postavy bychom celkem uvítali.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pětka Transformerů zatím oficiálně nemá režiséra Bay nadhodil, že by ho mohl nahradit tvůrce Želv Ninja Jonathan Liebesman. My bychom byli raději, kdyby se Liebesman rozhodl jít hledat sám sebe někam do brazilské džungle. Tak na třicet let.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace