Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo půjde proti Enterprise?


ikona
Mr. Hlad
idris elbajj abramsstar trek
Třetí Star Trek dorazí až příští rok, ale hledání nového záporáka je v plném proudu. A první kandidát je sakra zajímavý! 

Třetí Star Trek by měl mít premiéru v létě 2016, ale zatím toho o něm vlastně moc nevíme. Za kameru se nakonec po několika peripetiích postavil Justin Lin, což je volba, ze které máme celkem radost. V Rychle a zběsile ukázal, že s velkými rozpočty se umí vyblbnout a J.J. Abrams zůstává jako producent, takže ksicht téhle série by měl být zachován. Ovšem o příběhu netušíme zatím prakticky nic. Simon Pegg, který se vrátí jako Scotty, tentokrát pracuje i na scénáři, ale slibuje, že bude mít do léta hotovo. A nejspíš jen on a pár dalších vyvolených tuší, proti komu se Kirk a jeho parta postaví tentokrát.

 

Potichu se mluví o tom, že ve trojce dostanou prostor klingoni, které jsme na chvilku viděli už ve dvojce, ale je možné, že už to nejsou aktuální informace. Každopádně to vypadá, že nabídku na velkou a nejspíš záporáckou roli má na stole Idris Elba. Jeden z největších hereckých frajerů současnosti umí drsňáky, což předvedl jak v seriálovém Lutherovi, tak v Thorovi nebo v Pacific Rim, ale vždycky zatím kryl záda slavnějším jménům. Tohle by mohla být role, která ho zase posune trošku dál. A rozhodně bychom si ho jako velitele agresivních mimozemšťanů představit dokázali. Takže snad to vyjde, bylo by to fajn pro Elbu i pro fanoušky.

--- 

Vytáhni v hospodě: Se sháněním záporáků byl celkem problém i u druhého Star Treku. Původně dostal nabídku Benicio Del Toro, ale dohoda padla kvůli penězům. Nahradit ho měli Demián Bichir, Édgar Ramirez nebo Jordi Mollà. Divné volby ve srovnání s Cumberbatchem? Nezapomeňte, že původního Khana hrál Mexičan Ricardo Montalban!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace