Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vetřelec 5: Hicks se vrací


ikona
Mr. Hlad
alienneill blomkampvetřelec 5
Sigourney Weaver se legendárnímu monstru nepostaví sama, záda jí bude krýt starý známý kolega 

Z Chappieho už asi hit nebude, a tak se musí Neill Blomkamp začít zaměřovat na jiné projekty. A pokud možno takové, které by ho vrátily zpátky do první ligy. O tom, že má mít na starost nového Vetřelce, jste už u nás určitě četli. Nejdřív se na internetu objevily stylové artworky, pak režisér přiznal, že si na place Chappieho promluvil se Sigourney Weaver, která byla z nápadu vrátit se ke slavné roli nadšená, a nakonec přišlo potvrzení od studia a taky oznámení, že bude Blomkampův Vetřelec duchovně navazovat hlavně na Cameronovu dvojku. Měl by mimochodem dorazit zhruba za dva roky.

 

A víme, kdo u toho bude dál. Vedle Sigourney Weaver totiž před nějakou dobou (a naprosto pod radarem) potvrdil návrat i Michael Biehn alias desátník Hicks. Jasně, Blomkamp ho sice měl ve svých nákresech, ale kdyby se studio zaseklo, měl by asi smůlu. Bez Ripleyové by se nejspíš netočilo, bez Hickce by to nějak šlo a vzhledem k tomu, že Biehn už dávno není žádná hvězda, je fajn, že ke škrtání nedošlo. Herec, které vedle Vetřelců zářil třeba i v prvním Terminátorovi, Skále nebo v Propasti, se měl původně objevit i v Avatarovi, ale nakonec dostal v roli záporáka přednost Stephen Lang. V Planetě teror nebo v herní poctě 80s sci-fi Far Cry 3: Blood Dragon ale ukázal, že pořád ještě ve formě je. Tohle bude parádní návrat! Natáčet by se podle Biehna mohlo už v létě.

--- 

Vytáhni v hospodě: Biehn si roli Hickse zopakoval i ve hře Aliens: Colonial Marines. To je na ní ale asi to jediné zajímavé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace