Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy uvidíme osmou epizodu Star Wars?


ikona
KarelR
felicity jonesgareth edwardsstar warsstar wars: rogue one
A jak se bude jmenovat první spin-off? 

Sedmá epizoda Star Wars dorazí do kin letos v prosinci a už dlouho víme, co jí bude následovat. Po "Síla se probouzí" nás čeká první spin-off, který bude mít premiéru 16. prosince 2016, a následovat bude osmý díl hlavní série. Jak se bude zmíněný spin-off jmenovat? A kdy přesně bude mít premiéru Epizoda VIII? Teď už to konečně víme.

Nejprve pojďme na spin-off. Ten režíruje Gareth Edwards (Godzilla) podle scénáře Chrise Weitze (Jak na věc) a hlavní roli si zahraje Felicity Jones (Teorie všeho). Zvěsti o tom, že se v něm podíváme na krádež původních plánů Hvězdy smrti, se stále nepotvrdily. Nově ale známe jeho název, který zní Star Wars: Rogue One.

 

Co přesně to znamená? Fanoušci už rozjíždějí spoustu spekulací, na 99% ale počítejte s účastí Rebelů. Spin-off by totiž mohl dodat nějaké to zázemí Epizodě VIII, jíž píše i režíruje Rian Johnson (Looper) a definitivně ji uvidíme 26. května 2017. Ano... přesně 40 let (a jeden den) po Nové naději.

Názory, námitky, nadšené výkřiky? Diskuze unese prakticky všechno, tak račte komentovat.

---

Vytáhni v hospodě: 30 let mezi Návratem Jediho a Síla se probouzí letos zmapuje nějakých 20 románů. A úvodní bitvu Epizody VII (možná) ochutnáme v listopadové videohře Star Wars: Battlefront.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace