Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Otec X-Menů chystá revoluci


ikona
Mr. Hlad
bryan singerx-men
Bryan Singer chystá adaptaci jednoho z nejslavnějších sci-fi románů všech dob a bude šéfovat povstání na Měsíci 

Bryan Singer má teď plné ruce práce s X-Men: Apocalypse, což by měl být vůbec největší x-menovský film a mluví se o tom, že dostaneme destrukci, vedle níž vypadají katastrofické podívané Rolanda Emmericha asi jako losování Šťastných deset. Režisér, který stál na úplném počátku aktuální comicsové vlny, se ale rozhodně nehodlá věnovat jen mutantům. Momentálně se totiž motá i okolo adaptace knihy sci-fi klasika Roberta A. Heinleina Měsíc je drsná milenka, která vzniká pod názvem Uprising. Zatím sice není úplně jasné, jestli se Singer chystá i režírovat, nebo zůstane pouze u produkce, jisté ovšem je, že by tenhle film mohl být hodně zajímavý.

 

Děj totiž vypráví o budoucnosti, ve které lidé osídlili Měsíc. I když osídlili je možná trošku nevhodné slovo. Měsíc měl totiž původně sloužit jako místo, kam se přestěhují ti nejhorší zločinci, zkrátka „nová Austrálie“. Tohle už je ale minulostí, teď tu žijí jejich potomci a chtějí žít pokud možno normálně a svobodně. I když je to na Měsíci pěkně drsné, je to jejich domov. A teď by chtěli, aby jim do jejich života nikdo nekecal, ani Země. Začíná revoluce, do jejíhož čela se postaví stárnoucí filozof, mladá politická agitátorka a počítačový technik. A taky Mike, superpočítač, který si uvědomil sám sebe a stal se víc než strojem. Kniha jako taková není žádná velká akční jízda, spíš jde o psychologický a politický román. Uvidíme, jakou cestou se bude chtít Singer vydat.

--- 

Vytáhni v hospodě: Než se Singer upsal k režii prvních X-Menů, třikrát odmítl. Comicsy byly podle něj až příliš hloupé. Ukecat se nechal až potom, co viděl animák a několik comicsů sám přečetl a změnil názor.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace